Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Oberta la preinscripció a les activitats esportives que ofereix l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per Setmana Santa

El període per apuntar-s'hi finalitzarà el 19 de març
Oberta la preinscripció a les activitats esportives que ofereix l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per Setmana Santa
Portada del fullet informatiu

Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i joves del 3 al 6 d’abril. La proposta inclou dues activitats diferents cada dia de la setmana, en horari de matí (de les 9 a les 13.30 h): per als més petits, jocs variats, tallers i sortides; i per als més grans, diversos tipus d’esports (de raqueta, natació, BTT, escalada, senderisme, etc). A aquest col·lectiu l’Àrea d’Esports també els brinda un servei d’acollida (de 8 a 9 h), un servei de menjador (de 13:30 a 15:30 h) i activitats de tarda, en horari de 15:30 a 17:30 h.

Com cada any, les places són limitades i es donaran per ordre de puntuació prenent com a base un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors o tutors/es legals, entre altres variables. La majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el mateix grup.

Les preinscripcions s’han de fer per Internet, a través de la pàgina web municipal (aquí podeu omplir-ne el formulari); o, si no és possible, a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant. El termini per apuntar-s’hi finalitzarà el 19 de març. Més informació i preus, al fullet adjunt.

Arxius adjunts