Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Quatre platges i una cala de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, reconegudes novament amb la Bandera Ecoplayas

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava i la Cala Justell han renovat aquest distintiu de qualitat mediambiental
Quatre platges i una cala de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, reconegudes novament amb la Bandera Ecoplayas
Una imatge de la Cala Justell

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava i també la Cala Justell del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han obtingut la Bandera Ecoplayas 2023, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) amb l’objectiu de distingir les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava han aconseguit renovar aquest reconeixement, que porten rebent cada any des del 2014. La Cala Justell, que el va aconseguir l’any 2021 per primera vegada, també.

El jurat d’aquests premis, que enguany han arribat a la 16a edició, avalua una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat. En el cas de les platges anteriorment guardonades, valora l’evolució en l’últim exercici (manteniment dels aspectes positius i millores efectuades), segons els criteris mencionats.

Per aquest motiu, aquestes quatre platges i aquesta cala de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant podran exhibir aquest 2023 la bandera Ecoplayas «que acredita l’excel·lència com a reflex de la línia d’actuació de la gestió d’aquests espais de gaudi en benefici dels usuaris i de la societat global», segons explica ATEGRUS.Galeria d'Imatges