Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’han ampliat els horaris d’obertura dels casals de joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El de l’Hospitalet de l’Infant, ara està obert de dilluns a divendres; i el de Vandellòs, els dijous, divendres i dissabtes
S’han ampliat els horaris d’obertura dels casals de joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de l'interior de l'Espai Jove de l'Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha ampliat els horaris d’obertura dels casals de joves del municipi. Des del mes de setembre, l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, està obert tots els dies laborables: de dilluns a divendres, de les 16 a les 19 h. Abans, aquest servei estava disponible els dimarts i divendres, a les mateixes hores.

I aquest mes d’octubre, el Casal de Joves de Vandellòs també estrena un nou horari: els dijous, de les 17 a les 20 h; i els divendres i dissabtes, de les 18 a les 00 h. Anteriorment, el dia d’obertura d’aquest equipament situat al Passatge Cal Marino s/n era el divendres, de les 16 a les 19 h.

Amb l’ampliació d’aquests horaris, el consistori vol oferir un millor servei al jovent.

Tallers setmanals a l’Espai Jove

Una altra novetat són les activitats setmanals que ha organitzat la Regidoria de Joventut per als usuaris i usuàries de l'Espai Jove de l'Hospitalet de l'Infant, en concret per a l'alumnat a partir de 1r d'ESO: pintura, jocs, manualitats, cuina i sessions de cinema.

Han començat aquest mes d'octubre i les inscripcions estan obertes a l'enllaç que trobareu al perfil d’Instagram de Joventut (@joventut_vh): https://forms.office.com/e/ferpz1cBXT

Hi ha una activitat diferent per a cada dia de la setmana i totes són gratuïtes.

Galeria d'Imatges