Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’han instal·lat dues minideixalleries a l’Hospitalet de l’Infant

L’objectiu de l’Ajuntament és facilitar el reciclatge de petits residus domèstics especials: piles, bateries, bombetes, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics, CDs i DVDs
S’han instal·lat dues minideixalleries a l’Hospitalet de l’Infant
La minideixalleria que hi ha a l'avinguda Via Augusta.

L’Ajuntament ha instal·lat dues minideixalleries a l’Hospitalet de l’Infant. Són uns contenidors estèticament adaptats a l’espai urbà que disposen de 7 dipòsits independents per emmagatzemar 7 tipus de residus de petit format: discs compactes (CDs i DVDs), cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics, piles, bateries i acumuladors, bombetes convencionals i halògenes i bombetes de baix consum.

Aquestes minideixalleries estan situades a llocs estratègics, on hi passa molta gent: a l’avinguda Via Augusta, al costat de les bateries de contenidors; i a la Plaça de l’Almadrava, davant del parc infantil.

L’objectiu de la ubicació d’aquests petits contenidors a la via pública és facilitar i fomentar el reciclatge de petits residus domèstics especials, que són perillosos per al medi ambient i per a la salut. Aquestes instal·lacions estan pensades perquè la població pugui desfer-se de molts residus que habitualment guarda en els calaixos sense haver de desplaçar-se a les deixalleries municipals. En cap cas, però, substitueixen les funcions pròpies de les deixalleries, sinó que les complementen i donen un servei ininterromput.

Un altre objectiu que persegueix el consistori és conscienciar la ciutadania sobre la importància de portar a terme una gestió adequada dels elements que ja han acabat la seva vida útil. De fet, aquestes petites instal·lacions disposen d’uns panells per a la inserció de campanyes publicitàries relacionades amb el medi ambient.

L’empresa Blipvert SL s’encarregarà del buidatge dels residus de les minideixalleries, de la neteja i manteniment i de la inserció d’anuncis publicitaris en els suports. També s’ocuparà de transportar els residus recollits fins a les deixalleries municipals per tal que se’n faci la gestió corresponent. El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament supervisarà el servei.

Galeria d'Imatges