Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’obre un espai de coworking a Ca la Torre de Vandellòs

Es diu “La llata”, té capacitat per a 8 persones i està disponible tots els dies de la setmana
S’obre un espai de coworking a Ca la Torre de Vandellòs
Un dels dos espais diferenciats de què disposa La llata

Amb la voluntat de satisfer les necessitats de les persones emprenedores, autònomes, teletreballadores, freelancers i empresàries que busquen un lloc per desenvolupar les seves tasques, comunicar-se amb altres professionals i tenir una àrea per reunir-se amb els clients, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a través de l’empresa municipal IDETSA, ha obert un nou espai de coworking al municipi.

S’anomena “La llata” i està ubicat a Ca la Torre de Vandellòs, un equipament cultural que està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). Disposa de 2 espais diferenciats amb capacitat per a 8 persones i d’un sistema domòtic i de seguretat que permet la seva administració, control i manteniment.

El regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Ferran Conejo, ha destacat “l’entorn rural agradable” en què es troba aquest nou espai de treball compartit: “Volem que els professionals i empreses que convisquin en aquest espai se sentin còmodes i per això, a més de vetllar pel seu correcte manteniment, tenim l’objectiu de construir i dinamitzar la comunitat, per afavorir la generació de sinergies, projectes compartits i relacions col·laboratives”, ha afirmat.

Com “La Cowmunitat”, l’espai de coworking que hi ha des de fa uns anys a l’edifici del Viver Tecnològic del polígon Les Tàpies I de l’Hospitalet de l’Infant, “La llata” ofereix accés els 7 dies de la setmana (en modalitat full time), servei d’impressora, fotocopiadora i escàner, connectivitat a internet de fibra òptica.

El nou espai de treball per a compartir de Vandellòs es va inaugurar divendres passat, 5 de juliol, amb una jornada que va incloure diverses activitats: una xerrada a càrrec de Jaume Bages, consultor expert en coworking i coordinador del projecte Cowocat Rural; una taula rodona sobre bones pràctiques en coworking rural, en què es van donar a conèixer referents de proximitat, com la Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre, l’Espai Era dels Guiamets i La Nou Coworking d’Artesa de Segre; una visita a la casa pairal Ca la Torre i al nou espai de coworking La llata; una dinàmica participativa; i un tast de productes locals. En aquesta jornada hi van prendre part més d’una vintena de persones, sobretot empresaris i empresàries locals i dels municipis de l’entorn.

A totes elles l’alcaldessa, Assumpció Castellví; i el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Ferran Conejo, els van donar la benvinguda.


Més informació sobre els espais de coworking que hi ha al municipi a https://www.idetsa.cat/espais-coworking/

Galeria d'Imatges