Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’obre un nou punt d’atenció turística al molí de l’oli de Vandellòs

Amb aquest nou servei l’Ajuntament vol millorar l’atenció als visitants i la promoció del municipi
S’obre un nou punt d’atenció turística al molí de l’oli de Vandellòs
Fotografia de la visita que han fet al Molí de l'oli la regidora de Turisme, Maria José Gómez, l’alcalde, Alfons Garcia i diversos regidors

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert un nou punt d’atenció turística al molí de l’oli de Vandellòs, situat a la Carretera Hospitalet-Móra, s/n. Amb aquest nou punt es pretén donar un valor afegit a un equipament cultural que ja existeix, amb un servei més com és l’atenció turística en un nucli d’interior, segons ha destacat la regidora de Turisme, Maria José Gómez, que aquest dijous 1 d’abril ha visitat la instal·lació amb l’alcalde, Alfons Garcia i diversos regidors i regidores, el primer dia de la posada en funcionament.

Amb la col·laboració de la cooperativa de Vandellòs, aquest nou servei permetrà la possibilitat de fer visites guiades de forma regular, cada cap de setmana, en temporada baixa. El molí de l’oli és un centre d’interpretació on es mostra el procés d’elaboració de l’oli, des de la recollida de les olives fins al seu consum. És un espai viu, amb escenografies i audiovisuals que faciliten l’explicació i on els veritables protagonistes són els pagesos de Vandellòs. El testimoni de l’últim moliner i d’altres persones relacionades amb el cultiu de l’olivera i l’elaboració de l’oli ens fa reviure una activitat que forma part de la nostra cultura i de la nostra identitat mediterrània.

 La nova oficina, que estarà oberta aquesta setmana santa (de dijous 1 d’abril fins diumenge 4 d’abril, de 10 a 13:30 h i de 16.00 a 19 h), se suma a l’Oficina Central de Turisme, situada a Cal Forn, un edifici situat en el nucli antic de l’Hospitalet de l’Infant, al carrer Estació 1 que està obert tot l’any (actualment, de 10 a 14 h i de 16.00 a 19 h) i al punt d’informació de la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant, davant del passeig marítim (obert aquesta setmana Santa de 10 a 13:30 hores i de 16 a 19).

 

Galeria d'Imatges