Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’obre un nou punt d’informació turística a l’Hospitalet de l’Infant

Amb aquesta instal·lació, ubicada a la Plaça de la Marina, l’Ajuntament vol millorar l’atenció als visitants i la promoció del municipi
S’obre un nou punt d’informació turística a l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de la visita de diversos representants municipals al nou punt d'informació turística

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert un nou punt d’informació turística a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant, davant del passeig marítim. El nou punt està ubicat en un «lloc cèntric, ben visible per als visitants», segons ha destacat la regidora de Turisme, Maria José Gómez, que aquest divendres 17 de juliol ha visitat la instal·lació amb l’alcalde, Alfons Garcia i diversos regidors, el primer dia de la posada en funcionament.

«Amb aquesta oficina volem donar un millor servei als turistes i visitants, facilitar-los la informació relacionada amb els atractius del municipi i les activitats que s’hi organitzen de manera que se sentin orientats i acompanyats en tot moment», ha afegit la mateixa regidora.

A l’hora d’escollir el tipus de punt d’informació turística a instal·lar-hi, el consistori ha optat per materials que s’integren amb l’entorn, com ara la fusta i el vidre; i l’ha adaptat al color corporatiu de l’Ajuntament. També ha apostat per facilitar-hi l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

La nova oficina, que estarà oberta en temporada turística (aquest estiu, fins a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 14 h i de 17.30 a 21 h) se suma a l’Oficina Central de Turisme, situada a Cal Forn, un edifici situat en el nucli antic de l’Hospitalet de l’Infant, al carrer Estació 1 que està obert tot l’any (actualment, de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h). En breu el consistori també habilitarà un espai per a la informació turística a la Base Nàutica, situada al passeig marítim de l’Hospitalet.