Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’obren les inscripcions dels nous cursos de català del 2 al 4 d’abril

Es faran 3 cursos presencials a l’Hospitalet de l’Infant, dels nivells Bàsic 2, Bàsic 3 i Elemental 1
S’obren les inscripcions dels nous cursos de català del 2 al 4 d’abril
Imatge d'arxiu d'un curs de català impartit a l'Hospitalet de l'Inffant

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura ha organitzat, amb el suport de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tres cursos de català presencialsa l’Hospitalet de l’Infant, dels nivells Bàsic 2, Bàsic 3 i Elemental 1. Els cursos corresponen al tercer trimestre del curs acadèmic, començaran el 9 d'abril i finalitzaran el 18 de juny.

Els tres cursos s’impartiran a la sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca dAnjou de l'Hospitalet de l'Infant (el del nivell Bàsic 2, els dimarts i dijous, de 15:30 a 17:30 h; el de Bàsic 3, els dimarts i dijous, de 18 a 20 h; i el d’ Elemental 1, els dimarts i dijous, de 9:30 a 11:30 h). La resta de nivells s’oferiran en la modalitat en línia.

Les dates d'inscripció seran el 2 d'abril en torn preferent i el 3 i el 4 per al públic general. El primer dia es reserva per a l'alumnat que ha fet un curs els últims 12 mesos. Per a la resta d'interessats, la matrícula és el 3 i el 4 d'abril. La inscripció es pot fer en línia, a través de la plataforma del CPNL, o bé es pot fer presencialment, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant (a la Sala Ferrer Malet).

La inscripció de manera presencial està prevista, en concret, per al torn preferent, el 2 d’abril de 9.30 a 13.30 h; i per al torn general, els dies 3 i 4 d’abril de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h.

Per a més informació, es pot trucar al 677 18 67 49 o enviar un correu electrònic a baixcamp@cpnl.cat.

Arxius adjunts