Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Torna el Carnaval a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, adaptat a les circumstàncies actuals

La millora de la situació epidemiològica permetrà celebrar diversos actes gratuïts al municipi
Torna el Carnaval a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, adaptat a les circumstàncies actuals
Cartell dels actes de Carnaval previstos a l'Hospitalet de l'Infant

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperarà enguany la celebració del Carnaval, gràcies a la millora de la situació epidemiològica de la COVID-19. No obstant això, ho farà amb un programa d’actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

Al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es concentra, la Regidoria i la Comissió de Festes han organitzat tres actes per al dissabte 26 de febrer, que tindran lloc a l’aire lliure, en concret, a la Plaça Catalunya:

- a les 18.30 h, guerra de confeti; i caramels per als més petits.

- a les 19 h, l’espectacle familiar “Disco per Xics”, que barreja música, ball i teatre. Es tracta d’un muntatge de gran format, adreçat a infants i persones adultes, amb què el públic podrà interactuar, a través de noves tecnologies, pantalles LED, càmeres audiovisuals i màquines d’efecteS.

- a les 23 h, el concert de Cocktail Tributov, una de les millors bandes de versions de la demarcació de Tarragona.

A ambdós actes, que seran gratuïts, es recomana anar disfressat i amb mascareta i respectar la distància interpersonal. “Davant la caiguda de les restriccions envers la pandèmia, des de l'Ajuntament volem donar pas a les festes de manera esglaonada, amb prudència i respecte per les mesures de prevenció i de seguretat. Recomanem l'ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància entre les persones, però això no ha de ser cap obstacle per gaudir en família i amb amics de l'espai carnavaler que us proposem”, ha dit el regidor de Festes, Diego García.

Al nucli de Vandellòs, la festa començarà el divendres 25 de febrer, a les 16.30h, amb la rua infantil pels carrers del poble i una xocolatada posterior a la Plaça Drs. Gil-Vernet, organitzada per l’AMPA Vall de Llorers amb la col·laboració de l’Ajuntament. El plat fort del Carnaval se servirà, però, el dissabte 26 de febrer, amb l’arribada del rei Carnestoltes i la rua pels carrers; el sopar amb concurs de disfresses i actuacions musicals al pavelló esportiu. Tots els actes estaran organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l'Associació de Joves de Vandellòs, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Al cartell adjunt, podeu consultar-ne els horaris i tots els detalls.

Galeria d'Imatges