Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot a punt per al Carnaval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Recuperarà el format habitual, amb un programa d’actes complet previst per als dies 17, 18 i 22 de febrer
Tot a punt per al Carnaval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant

Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant han organitzat més d'una quinzena d'actes, amb la col·laboració de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l’Escola Mestral, el grup de teatre Quo Vadis, la banda municipal de música Clau de Vent i el Ball de Diables de l'Hospitalet de l’Infant. Els actes estan adreçats a tots els públics i tindran lloc els dies 17,18 i 22 de febrer.  

Entre els actes, el regidor de Festes, Diego García, ha destacat aquells adreçats especialment als més petits, que tindran lloc el divendres 17 de febrer a la Plaça Catalunya: la batalla de confeti amb animació i el berenar i actuació d’aquesta xaranga i del dj Pit i la cercavila pels carrers del poble amb la xaranga Estrella Band; i també els programats per al dissabte 18 de febrer: la concentració a la Casa de la Vila amb la xaranga Tokintash; la rua, a la qual s’han apuntat quasi 600 persones, repartides en un total de 35 colles (cal destacar que enguany hi haurà 5 carrosses a més de la del Rei Carnestoltes); el sopar al poliesportiu, amb 200 participants; i el ball amb l’orquestra Centauro La Grupestra, amb entrada gratuïta sense el sopar. El mateix dissabte, ja de matinada, es lliuraran els premis del concurs de disfresses i hi haurà una festa jove amb el dj Óscar Sánchez.

La festa continuarà el dimecres 22 de febrer, amb el velatori de Sa Majestat Carnestoltes, a càrrec del grup de teatre Quo Vadis, la rua mortuòria amb la banda municipal de música Clau de Vent i la festa de comiat amb refrigeri a la Plaça Catalunya, on actuarà el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant.

A Vandellòs, la festa també començarà també el divendres 17 de febrer. Per aquest dia, l'Associació de Famílies d’Alumnes Vall de Llorers, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat una rua pels carrers del poble. El punt de concentració, a les 17 h, serà la Plaça Drs. Gil Vernet, on el Rei Carnestoltes llegirà els seus versots, com és tradicional. Després de la cercavila, hi haurà xocolata calenta per a tothom al pavelló esportiu.

I per al dissabte 18 de febrer, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Joves de Vandellòs, han preparat, amb la col·laboració de l'Ajuntament: la rua pels carrers del poble (a partir de les 18 h, des del camp de futbol), el concurs de disfresses al pavelló, a les 20 h; i el sopar amb ball a càrrec de l’orquestra Allioli, a partir de les 21.30 h (els tiquets es poden comprar a l’Agrobotiga fins al dimecres 15 de febrer). El Dj Trapella serà l’encarregat d’amenitzar el final de la festa al mateix pavelló.

Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges