Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa d’un punt d’atenció de la Creu Roja des d'aquest dimecres 19 de maig

La ciutadania podrà accedir als seus serveis amb cita prèvia, a un espai de l’oficina municipal de Benestar Social cedit per l'Ajuntament
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa d’un punt d’atenció de la Creu Roja des d'aquest dimecres 19 de maig
A l'esquerra, la presidenta de l’oficina local de Creu Roja a Mont-roig del Camp, María Pilar Poves Ruiz-Navarro i el referent de Creu Roja Mont-roig del Camp, Miguel Escobar; i la regidora de Benestar Social, Lupe Capella; amb la tècnica municipal.

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant compta amb un punt d’atenció de la Creu Roja des d’aquest dimecres, 19 de maig. L’Ajuntament ha facilitat un espai a la Creu Roja de Mont-roig del Camp, amb seu a Mont-roig - Miami Platja, perquè aquesta institució humanitària ofereixi els seus serveis a la ciutadania. Aquest espai està ubicat a l’Oficina de Benestar Social, situada al carrer Alamanda número 2 de l’Hospitalet de l’Infant.

Entre els serveis que es brindaran en aquest punt, hi ha: assessorament a la població en matèria d'ajuts de l’administració, teleassistència domiciliària, assessorament a víctimes de violència de gènere (ATENPRO), atenció a la gent gran (acompanyament domiciliari a persones en solitud), cursos de formació, Creu Roja Joventut (activitats i assessorament dirigit a joves), suport en la recerca de feina i en la gestió de currículums, etc, segons ha explicat la presidenta de l’oficina local de Creu Roja a Mont-roig del Camp, María Pilar Poves Ruiz-Navarro.

«Amb aquest nou punt d’assistència, intentarem donar cobertura a necessitats que l’administració no pot arribar a satisfer. Creu Roja és una entitat molt preparada per fer aquesta labor, està avalada per molts anys d’experiència», ha afegit la regidora de Benestar Social, Lupe Capella.

Les persones interessades a ser-hi ateses han de demanar cita prèvia, a través del telèfon 683 193 924 o del correu electrònic miguesso@creuroja.org.

Galeria d'Imatges