Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega el “Projecte locals actius” per dinamitzar el comerç de proximitat

L’empresa municipal IDETSA condicionarà les façanes dels locals buits a canvi de posar els aparadors a disposició d’empreses que vulguin millorar la seva visibilitat
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega el “Projecte locals actius” per dinamitzar el comerç de proximitat
Imatge dels aparadors dels dos locals que s'han retolat amb la imatge de la campanya

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i IDETSA, l’empresa municipal de promoció econòmica, han posat en marxa aquest mes de març el “Projecte locals actius. Local busca negoci”. Amb aquest projecte volen contribuir a reactivar l’economia del municipi a través de la dinamització del sector comercial.

Els objectius d’aquesta iniciativa són eliminar la discontinuïtat de la façana comercial al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, revitalitzar els locals comercials tancats i millorar la seva imatge, recuperar els locals tancats i fomentar l’ocupació d’aquests espais.

Per aconseguir aquests objectius, IDETSA proposa als propietaris de locals comercials buits que, mitjançant un conveni, li cedeixin gratuïtament l’ús de l’aparador fins que el lloguin; i a canvi, els condicionarà la seva façana per millorar l’estètica de l’eix comercial. D’aquesta manera, IDETSA podrà cedir, a la vegada, aquests aparadors a un comerciant, empresari, entitat sense ànim de lucre, artista local, etc., perquè l’utilitzin com a espai publicitari o per l’exposició de productes vinculats a la seva activitat. Això també permetrà donar visibilitat a negocis i empreses que estan situades al polígon industrial o a altres zones allunyades del centre urbà, tal com ha explicat la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez.

Com a prova pilot, s’han retolat els aparadors de dos locals tancats de l’àrea comercial amb la imatge de la campanya i s’han fet servir per promocionar les associacions empresarials del municipi.

Qui estigui interessat a participar en aquest projecte, pot demanar més informació a IDETSA, a través del telèfon 977 820 820.