Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR

Del 24 al 28 de gener, a l'estand de la marca turística Costa Daurada es donaran a conèixer els atractius turístics del municipi
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR
L'alcaldessa i la regidora de Turisme amb els altres representants municipals de la marca turística Costa Daurada

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està present a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebra del 24 al 28 de gener a Madrid. Hi participa, un any més, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, dins de l’estand de la marca turística Costa Daurada, en el marc de l'espai de l'Agència Catalana de Turisme.

La marca turística Costa Daurada està representada pel nostre municipi i també per Calafell, Cambrils, Cunit, El Vendrell, Mont-roig del Camp-Miami Platja, Reus, Salou, Tarragona, Valls i Vila-seca-La Pineda Platja.

En aquesta acció de promoció conjunta, també hi prenen part l’Aquopolis Costa Daurada, el Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, l’Associació d’hotels de la província de Tarragona, l’Associació hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre, MIDIT/Terres de Mestral, l’Associació de càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Priorat Enoturisme, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus.

La cita serveix per donar a conèixer els atractius turístics d'aquestes destinacions, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses del sector turístic.

L’alcaldessa, Assumpció Castellví; i la regidora de Turisme, Elidia López, han assistit aquest dimecres 24 de gener a FITUR, una de les cites imprescindibles en el calendari anual de promoció turística, que enguany celebra la 44a edició. En el marc d’aquesta fira, les dues representants municipals assistiran també aquesta tarda a l’acte institucional de renovació de l’acord de col·laboració amb Nàutic Parc-Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Galeria d'Imatges