Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a Madrid

En concret, al Mercado de San Antón, del 20 al 22 d’abril, amb un estand propi
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a Madrid
Imatge de l'estand instal·lat al Mercado de San Antón

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present al Mercado de San Antón de Madrid, del 20 al 22 d’abril. Durant aquests tres dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi a la clientela d’aquest mercat, ubicat al barri de Chueca.

Per l’estand propi que van instal·lar a la primera planta d’aquest complex, hi van passar unes 300 persones, aproximadament, que es van interessar per la destinació en general i per l’oferta d’allotjaments.

Aquesta és la primera vegada que el municipi s’ha promocionat en aquest mercat. La Regidoria de Turisme considera que aquest tipus d’accions promocionals en què la marca turística de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és la protagonista són útils per captar turistes i visitants d’una manera més directa i per aquest motiu l’any passat van decidir apostar per aquest tipus d’aparadors. Per aquest motiu, el passat mes de març ja van estar presents al centre comercial Arcco Amara de Sant Sebastià.

El Mercado de San Antón disposa de 3 pisos amb queviures, productes gurmet, parades de menjar, demostracions culinàries i un bar amb terrassa.