Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a Sant Sebastià

En concret, al centre comercial Arcco Amara de la capital guipuscoana, del 9 a l’11 de març, amb un estand propi
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a Sant Sebastià
Una imatge de l'estand propi que es va instal·lar al centre comercial

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present al centre comercial Arcco Amara de Sant Sebastià, del 9 a l’11 de març. Durant aquests tres dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi a la clientela d’aquest centre comercial, ubicat al barri Amara de la capital donostiarra.

Per l’estand propi que van instal·lar a l’accés principal d’aquest complex, hi van passar unes 200 persones, aproximadament, que es van interessar, sobretot, per les platges; i també per l’oferta d’activitats i d’allotjament. El perfil majoritari de les persones ateses va ser públic sènior, pels matins; i familiar, per les tardes.

Aquesta és la primera vegada que el municipi s’ha promocionat en aquest centre comercial. A l’abril té previst fer-ho al Mercado de Sant Antón de Madrid. La Regidoria de Turisme considera que aquest tipus d’accions promocionals en què la marca turística de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és la protagonista són útils per captar turistes i visitants d’una manera més directa i per aquest motiu l’any passat van decidir apostar per aquest tipus d’aparadors, segons ha explicat la regidora María José Gómez. Així doncs, l’any 2022 ja van estar presents als centres comercials ABC Serrano de Madrid i Mendibil d’Irun.