Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a un centre comercial de Madrid

En concret a ABC Serrano, situat al barri de Salamanca, els dies 10, 11 i 12 de març, amb un estand propi.
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha promocionat els seus atractius turístics a un centre comercial de Madrid
Un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present al centre comercial ABC Serrano de Madrid, els dies 10, 11 i 12 de març. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi a la clientela d’aquest centre comercial, ubicat al barri de Salamanca.

A l’estand propi que van instal·lar en una zona de pas d’aquest complex ben situada, hi van atendre les consultes de més de 350 persones, que es van interessar, sobretot, pels paisatges de costa del municipi i, en especial per les platges de l’Arenal i de la Punta del Riu; i també per les activitats que s’hi ofereixen i per la gastronomia. El perfil majoritari d’aquestes persones era públic sènior i familiar.

Aquesta és la primera vegada que el municipi s’ha promocionat en aquest centre comercial. A l’octubre té previst fer-ho al centre comercial Mendibil d’Irun (Guipúscoa), que atrau públic de Sant Sebastià i del sud de França. La Regidoria de Turisme considera que aquest tipus d’accions promocionals en què l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és la destinació protagonista són útils per captar turistes i visitants d’una manera més directa i per aquest motiu ha decidit apostar per aquests aparadors, segons ha explicat la regidora María José Gómez.