Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renova el conveni de col·laboració amb el Nàutic Parc- Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre

L'acord estableix diverses accions de promoció i comercialització de les activitats nàutiques a l'àmbit nacional i internacional
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renova el conveni de col·laboració amb el Nàutic Parc- Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre
D'esquerra a dreta: la regidora d'Esports, Elidia López; l'alcaldessa, Assumpció Castellví; Rodolf Guasch, vocal de l'Estació Nàutica; i Jordi Rom, gerent.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l’Associació Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre. L’alcaldessa, Assumpció Castellví, acompanyada per la regidora de Turisme, Elidia López; i Rodolf Guasch, com a representant de l’Associació, acompanyat pel gerent d’aquesta entitat, Jordi Rom, van signar l’acord ahir dilluns 3 de juny a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. El document rubricat regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.

Mitjançant aquest conveni, l’Estació Nàutica s’ha compromès a coordinar l’acció dels set ajuntaments i patronats de turisme integrats (el de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i els de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre), per oferir un producte format per allotjament i activitats d’estada turística al mar en tot l’àmbit de l’Estació Nàutica, per diversificar l’oferta turística i desestacionalitzar la temporada. La mateixa entitat també s’ha compromès a fer la promoció de les activitats de les empreses associades amb l’assistència a fires i workshops, press i fam trips, l’edició de catàlegs i fullets i suports digitals. I a comercialitzar els productes d’oci nàutic de les empreses associades, utilitzant els seus canals propis i acords amb agències, tour operadors i plataformes especialitzades.

Perquè l’Estació Nàutica pugui dur a terme aquestes actuacions, incloses en el seu Pla d’Acció 2024, cada ajuntament aportarà enguany una subvenció de 10.000 euros.

Aquest 2024, com l’any passat, s’ha acordat que l’oferta d’activitats de l’Estació es comercialitzarà als punts d’atenció turística del municipi. L’Estació Nàutica cedirà un suport informatiu amb un codi QR exclusiu al departament de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per tal que els i les visitants de les oficines de Turisme puguin escanejar el codi QR i fer reserves d'activitats de Nàutic Parc.

L’Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya. L’any 2021, aquesta entitat/associació sense ànim de lucre va renovar la seva imatge i marca comercial i des d’aleshores s’anomena Nàutic Parc -Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

 

Galeria d'Imatges