Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha promocionat a la fira Expovacaciones per captar turisme basc

El municipi ha comptat amb un estand propi a Bilbao, del 6 al 8 de maig
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha promocionat a la fira Expovacaciones per captar turisme basc
Vandellòs i l’Hospitalet, present a la fira de turisme Expovaciones

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat a la fira de turisme Expovaciones, que es va celebrar del 6 al 8 de maig a Bilbao. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme va donar a conèixer els atractius del municipi als visitants d’aquesta fira, una de les més importants del nord d’Espanya.

A l’estand propi que va tenir Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors en aquesta fira, s’hi van atendre unes 1.500 persones. El que més va despertar l’interès d’aquestes persones va ser “les platges, tranquil·les i sense aglomeracions, i les activitats que es poden fer al municipi, sobre tot les nàutiques i les relacionades amb el senderisme”, segons ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez. Pel que fa al perfil de la gent, la majoria era públic familiar; i la resta, públic sènior.

Entre tots aquests visitants es va sortejar un cap de setmana complet, amb nit d’hotel per a dues persones; una activitat nàutica i un bateig de submarinisme, uns obsequis gentilesa de l’Hotel Meridià, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs i Glups Diving Center.

Aquest és la tercera vegada que el municipi participa en aquesta fira, amb l’objectiu de captar el segment del mercat turístic procedent del País Basc.  

Galeria d'Imatges