Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha promocionat en la 42a Fira d’Andorra la Vella

El municipi ha comptat amb un estand propi, del 22 al 24 d’octubre
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha promocionat en la 42a Fira d’Andorra la Vella
Foto del estand a la fira

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 42a Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 22 al 24 d’octubre al Parc Central, en ple centre comercial de la capital. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi als i les visitants d’aquesta fira, una de les principals fires multisectorials de l’àmbit dels Pirineus, on es mostren les últimes novetats i tendències relacionades amb el turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana.

En aquest gran aparador d’oci per a tots els públics, el que més va despertar l’interès de les 700 persones que es van apropar a l’estand de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors va ser “les platges, tranquil·les, segures i poc massificades; l’entorn natural, amb paisatges de mar i muntanya; i les activitats activitats a l’aire lliure que es poden fer al municipi”, segons ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez, que va assistir a la inauguració de la Fira. Entre aquestes persones, es va sortejar un cap de setmana complet, per gentilesa de diverses empreses locals.

Aquest és la quarta vegada que el municipi participa en aquesta fira, que és l’esdeveniment més important del país (enguany ha atret més de 70.000 visitants) i que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19, amb la idea seduir el mercat turístic andorrà, pròxim a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. És la primera fira en què Turisme l’Hospitalet de l’Infant ha pres part enguany amb estand propi.