Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant participa en una taula de treball del sector esportiu municipal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Tècnics esportius de diferents Ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han constituït una taula de treball per compartir informació, debatre i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia del Covid 19 i l’afectació als serveis esportius municipals.
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant participa en una taula de treball del sector esportiu municipal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre
Foto de la trobada del dilluns dia 9 de maig

Un total de 24 tècnics han mantingut la seva primera trobada per vídeo conferencia aquest dilluns 9 de maig i han determinat la creació de grups de treball i compartir informació d’interès. Aquest grup de treball d’acord al criteri dels seus components també vol mantenir-se més enllà de l’actual estat d’emergència i servir com a plataforma de treball i posta en comú de les necessitats del sector públic de l’esport.

Les instal·lacions esportives de titularitat  municipal així com una variada oferta de serveis esportius recauen en la gestió directa dels municipis en alguns casos com a patronat, institut o societat mercantil pública.

En el sentir general dels tècnics es fa més necessari que mai aquest nexe d’unió per debatre la realitat esportiva municipal, facilitar la formació i compartir dades, experiències i projectes.