Conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors

Representants de l'Ajuntament i de l'Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora de Turisme, Elidia López; i el president de l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors, Jordi Orriols han signat aquest dijous 8 de febrer el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local. Per mitjà d’aquest acord, l’Associació s’ha compromès a promocionar l’activitat hotelera i de restauració al municipi mitjançant la realització de diferents activitats al llarg de l’any al municipi.

I, per tal d’ajudar a finançar les activitats impulsades per l’Associació, la Regidoria de Turisme s’ha compromès a aportar 3.000 euros.

En aquest sentit, cal tenir en compte que l'Ajuntament té com a objecte promocionar el municipi turísticament i potenciar l’oferta de serveis turístics, desenvolupar nous productes turístics lligats amb la gastronomia i la restauració i fomentar la participació del visitant i de la població local en les accions de promoció turística vinculades a l’oferta de restauració.

 

Igualment, l’Ajuntament treballa per afavorir la cooperació entre el sector públic i el sector privat, estimular i fomentar la realització d’activitats promogudes pel sector de la restauració i l’hoteleria del municipi i així possibilitar la diversificació econòmica i potenciar un desenvolupament econòmic sostenible empresarialment, ambiental i social del municipi.