L’Ajuntament ha rebut un reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

És una distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona

 

L’Ajuntament de Vandellòs I l’Hospitalet de l’Infant ha obtingut el Reconeixement InfoParticipa 2016. És un dels guardons que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu per als responsables polítics i tècnics.

En aquesta 4ª edició dels Guardons InfoParticipa , l’equip de la UAB ha avaluat un total de 52 indicadors. Per haver assolit el 60% d’indicadors positius, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aconseguit el Reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència.

A l’acte de lliurament dels guardons, que va tenir lloc dimecres passat, 19 d’abril, al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, hi va assistir l’alcalde, Alfons Garcia.

L’alcalde ha valorat positivament l’obtenció d’aquesta certificació per part de l’Ajuntament, però ha admès que “l’objectiu és assolir una puntuació superior, per millorar el servei a la ciutadania i incrementar la confiança en les institucions democràtiques i els representants polítics”. Per aquest motiu, s’ha compromès a continuar treballant per millorar al màxim la informació que es publica al web municipal.