Ex. 19/04/2019

VISITA GUIADA: EL POBLAT HIFRENSA, d'Antoni Bonet Castellana

Lloc: 
Sortida: Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer
Data: 
Divendres, 19 Abril, 2019 - 17:30 a 18:30

Recorregut a peu pel Poblat d'HIFRENSA, obra de l'arquitecte Antonio Bonet Castellana. La darrera colònia industrial de Catalunya, construïda a principis dels anys 70 per acollir les famílies dels treballadors de la centra nuclear Vandellòs I. El valor del conjunt d'equipaments col·lectius i habitatges rau en una concepció modular i integrada en el paisatge, exemple únic al nostres país de l'obra d'aquest arquitecte racionalista.

Escape room a la platja

Lloc: 
Passeig marítim (Base Nàutica)
Data: 
Diumenge, 21 Abril, 2019 - 10:15 a 13:30

Solimà I, el magnífic, vol llançar un atac que assoli la Costa Daurada i ha encarregat als seus corsaris que ataquin diferents llogarets del litoral tarragoní. Els habitants de la Costa Daurada han estat alertats i es disposen a sabotejar als corsaris berberiscos per tal d’evitar els atacs. Un grup d’ells s’ha infiltrat a cada campament i disposen de menys d’una hora per robar la patent de cors i la bossa amb els salaris de la tripulació. Addicionalment, poden robar el mapa amb la localització del tresor del pirata, tan sols els més ràpids i ardits podran evitar l’assalt i fer-se rics!

Sant Jordi a Vandellòs

Lloc: 
Plaça Doctors Gil Vernet
Data: 
Diumenge, 21 Abril, 2019 - 12:00 a 14:00
Per celebrar Sant Jordi a Vandellòs tindrà lloc una ballada de sardanes (a càrrec de la Cobla Cossetània) i venda de llibres i roses, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, a partir de les 12 h.
 

Tok'l 2: Paintball

Lloc: 
Tarragona
Data: 
Dissabte, 15 Juny, 2019 - 10:00 a 18:30

A través de 4 pistes podrem competir per guanyar l’equip contrari amb pistoles d’aire comprimit carregades de boles de pintura

Preu: 18€

Inscripcions fins a l’1 de juny

Places limitades. +12 anys

Inclou: transport, assegurança i lloguer de material.