“Compra a casa per Nadal”, el lema de la campanya comercial d’enguany a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

cartell de la campanya "compra a casa"

Amb la finalitat de dinamitzar el comerç local i de premiar la fidelització dels clients, les regidories de Comerç i de Turisme han posat en marxa la campanya “Compra a casa per Nadal”. Des de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi per un import de 10 euros com a mínim, podran optar a uns vals de descompte d’1 euro per a diverses activitats organitzades per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.

 

Les activitats consistiran en atraccions infantils de fira, que hi haurà a la Plaça Catalunya de l’1 al 10 de desembre (entre setmana, de 16 a 20h; i els caps de setmana en horari de matí i de tarda); en un photocall de Nadal (el 16 i 23 de desembre, de 12 a 13h, davant l’Oficina de Turisme); i en el trenet nadalenc (del 26 al 30 de desembre i del 2 al 6 de gener).

 

Els comprovants o  tiquets de compra efectuada als comerços locals s’hauran de presentar a l’Oficina de Turisme (Cal Forn),  on s’entregaran els vals descomptes. Aquests vals no seran acumulables i es lliuraran segons aquest criteri: els tiquets o comprovants de 10 a 29,99 euros es bescanviaran per 1 val de descompte; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals de descompte; i els de 50 euros o més, per 3 vals de descompte.

 

Aquestes no seran, però, les úniques activitats que s’oferiran al municipi per Nadal. Des del proper divendres 1 de desembre, data en què tindrà lloc l’encesa oficial dels llums nadalencs tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant i fins al 7 de gener, hi ha programades més d’una cinquantena de propostes per a tots els públics i, en especial, per als protagonistes d’aquestes festes: els infants. Entre aquestes propostes, organitzades per l’Ajuntament, destaquen el mapping de Nadal, que es projectarà a la façana de l’hospital gòtic, el XX Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, el Parc de Nadal, el Parc Aquàtic, la VI Cursa de Sant Silvestre, el concert “Lo Misteri de Nadal “ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, els sopars i balls de Cap d’Any i les cavalcades de Reis.

 

Més informació i horaris, a l’agenda d’actes de Nadal, que podeu consultar al web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

 

Aquest divendres, encesa de llums i estrena del mapping nadalenc

L’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal i d’inici del programa d’actes per aquestes dates i de la campanya comercial és previst per aquest divendres 1 de desembre: a les 17.30 h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs; i a les 18.30 h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. A les dues places s’hi presentarà el vídeo de la campanya comercial de Nadal de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i hi haurà una cantada de nadales a càrrec de l’Escola Municipal de Música i una xocolatada popular. A l’Hospitalet de l’Infant, a més, s’hi s’estrenarà, cap a les 19 hores, el mapping de Nadal, a la Plaça Berenguer d’Entença.

 

Es tracta d’un espectacle audiovisual, que es projectarà sobre la façana de l’hospital gòtic, en què es mostraran escenes típiques del Nadal al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com ara l’encesa de llums, el tió, el dinar de Nadal, el pessebre de la Masia de Castelló, Cap d’Any, la visita de l’Home dels Nassos, els Reis d’Orient, etc. El més característic d’aquest espectacle, que es va estrenar l’any 2015, és que cada any els protagonistes són els alumnes de P-5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i l’Escola Valdelors de Vandellòs i que és un projecte personalitzat, creat exclusivament per al municipi.

 

El mapping, elaborat per l’empresa Nueveojos, que és la mateixa que va fer el mapping sobre la història de la zona i la construcció i remodelació de l’antic hospital, està dirigit per Carles Mora i té una durada de 10 minuts.

 

A partir de divendres, 1 de desembre i fins al dijous 4 de gener es podrà veure principalment els caps de setmana, dos cops al dia (a les 18 i a les 19h). Concretament, els dies 2, 3, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre; i 2, 3 i 4 de gener).