Comaigua posa a disposició dels usuaris la seva Oficina Virtual a través d’una aplicació gratuïta

Imatge de l'app de Comaigua

Els usuaris de Comaigua tenen des d’avui una nova eina per tal de poder dur a terme les seves gestions en línia. Connectant-se a qualsevol dispositiu mòbil o tablet amb sistema Android o IOS, els usuaris accediran a l’Oficina Virtual i podran fer les seves gestions de manera ràpida i còmode. Així doncs podran realitzar consultes, pagaments, conèixer els telèfons d’interès de Comaigua o accedir a les preguntes més freqüents.

 

Els clients que siguin usuaris registrats a l’Oficina Virtual podran visualitzar les seves factures i l’evolució dels seus consums d’una forma diferent, gestionar els seus contractes, conèixer l’estat dels seus tràmits i sol·licitar l’alta de la factura sense paper.

 

Amb registre previ o sense

Es pot accedir a l’aplicació havent-se registrat prèviament o sense haver-ho fet. Sense estar registrat, les accions que es podran realitzar són: fer un pagament, omplir el formulari de contacte, consultar telèfons d’interès, configurar l’idioma, accedir a l’apartat de preguntes freqüents, condicions legals o accessibilitat.

 

Si l’usuari està registrat, té al davant un ventall d’accions a executar molt més ampli. Es poden consultar contractes, factures, tràmits i actuacions. També es poden modificar dades com les de domiciliació o correspondència, o actualitzar les dades del titular i de l’usuari. Altres accions que es poden fer és consultar la factura en línia, facilitar la lectura del comptador, o consultar les gràfiques de consum.

 

Com es pot descarregar i a on?

Localitzant l’App directament des del market, cercant ‘Comaigua’ al buscador. Disponible per Android i IOS