L’Hospitalet de l’Infant acull un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer

Cartell del cicle "Febrer musical"

Amb una conferència sobre “El gòspel”, a càrrec de M. Carme Domingo Belando, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona,  s’inaugurarà aquest dilluns 5 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències “Febrer Musical”, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb el patrocini de la Regidoria de Cultura.

 

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

 

La segona conferència, la del 12 de febrer, tractarà sobre el naixement del rokc’n roll i la impartirà Montserrat Canela Grau, titulada superior en Pedagogia musical i Doctora en Musicologia. La tercera, prevista per al 19 de febrer, durà per títol “Música i cinema” i la donarà Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical. De la quarta conferència, titulada “Llaurar les emocions”, se n’ocuparà Montse Castellà Estuny, cantautora, compositora i activista social, el 26 de febrer.