La 6a edició del Twinpalm arribarà dissabte 18 de febrer al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet

Maïa Vidal, Animic, Xarim Aresté, The Suicide of Western Culture y Albert Jordà actuaran al minifestival

 

El minifestival TWINPALM, la versió de petit format del ja desaparegut festival PALMFEST, celebrarà la seva sisena edició el proper dissabte 18 de febrer a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, que amb les seves poc més de 350 places converteix la cita en un esdeveniment amb aforament limitadíssim.

 

Encapçala el cartell la franco-americana Maïa Vidal i el seu ‘eclecto-pop’ amb bases electròniques, a la qual s’afegeix una veu angelical i plena de matisos. Tampoc es perdran la cita Animic, que presentaran a TWINPALM el seu esperat sisè treball, ‘Skin’, que anuncia una nova volta de rosca en el so d’una de les bandes més talentoses del panorama independent català (‘Skin’ va veure la llum l'1 de febrer). ‘Talent’ també seria un dels conceptes que defineixen a Xarim Aresté, natural de Flix (Tarragona), encara que establert a Barcelona des de fa molt temps. Presentant el seu disc ‘La Rosada’ (Bankrobber, 2015), Aresté actuarà en l’escenari de TWINPALM amb la seva banda, tot un segur en directe, que li ha portat a estar inclòs en el rànquing dels millors 30 directes estatals per a la revista Rockdelux al 2016. Completen la programació dues propostes diametralment oposades: l’hipnòtic xou audiovisual basat en electrònica de baixa fidelitat dels barcelonins The Suicide of Western Culture i el pop d’autor del tarragoní Albert Jordà, que també presentarà en TWINPALM el seu nou disc ‘Punt i a part’.

 

TWINPALM és una iniciativa d’AMA (Associació Multicultural Alternativa) l’entitat promotora del ja desaparegut festival PALMFEST, que durant deu anys ha estat el gran referent de la música independent en la Costa Daurada i el Sud de Catalunya. El festival s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

Més info: press@palmfest.es / http://www.palmfest.es