Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca Infant Pere

Biblioteca Infant Pere
Adreça:
C/ Ramon Berenguer IV, 2 • 43890 L’Hospitalet de l’Infant
Telèfon:
977822122
Web:
https://culturaalabast.cat/biblioteca-infant-pere/
Correu electrònic:
bibhospitalet@andellos-hospitalet.cat
Horari:
Dilluns: de 16.00 h a 20.00 h De dimarts a divendres: de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h Obert al públic amb serveis presencials adaptats a les circumstàncies actuals, per garantir la seguretat sanitària de les persones usuàries davant la pandèmia de la Covid-19.

La Biblioteca Infant Pere és un centre d’informació obert a tots els ciutadans que facilita l’accés al coneixement, a la cultura i al lleure de manera lliure i gratuïta.

Es tracta d’un equipament municipal integrat al Centre Cultural Infant Pere i adscrit a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Els serveis que s’ofereixen són:

  • Informació: us atenem de manera personalitzada per orientar-vos sobre l’espai, el fons, les eines per a la cerca d’informació i la utilització dels serveis.
  • Consulta: us oferim un fons de més de 18.000 documents format per llibres, discos de música, pel·lícules en DVD, diaris i revistes.
  • Sala de treball en grup: us oferim un espai de treball per a grups poc nombrosos.
  • Préstec: us facilitem el préstec d’un total de 30 documents per un termini de 30 dies.
  • Activitats: promocionem actes culturals i del foment de la lectura (exposicions, hores del conte, clubs de lectura, tallers…).
  • Internet i ofimàtica: podeu utilitzar els ordinadors de la sala amb el paquet bàsic de programes d’ofimàtica (processador de textos, full de càlcul, gestor de bases de dades, etc.) i amb la possibilitat de connexió a Internet. També podeu connectar-vos a Internet des de dispositius mòbils amb tecnologia Wi-Fi (xarxa sense fils).
  • Altres serveis: podeu connectar-vos als catàlegs en línia, utilitzar les fotocopiadores d’autoservei, consultar diferents diaris del món, fer suggeriments de compra…