Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola de música Xavier Barceló

Escola de música Xavier Barceló
Adreça:
C. Alamanda, 3 , 43890 L'Hospitalet de l'Infant
Telèfon:
977823714
Fax:
977823900
Web:
http://www.vandellos-hospitalet.cat/temes/ensenyament/escola-municipal-de-musica
Correu electrònic:
escolademusica@vandellos-hospitalet.cat

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, curs 2021/22, tindrà lloc entre el 7 i el 18 de juny (formulari disponible al web) , i el termini per formalitzar la matrícula entre el 30 de juny i el 9 de juliol. El tràmit es realitzarà preferentment pel correu electrònic del centre ( escolademusica@vandellos-hospitalet.cat) i, en el cas que no sigui possible, es podrà demanar la presentació presencial amb cita prèvia. 

A l’Escola es poden aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel), i també es pot cursar cant. Els grups instrumentals que actualment hi ha són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; i el combo i el cor jove.
Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa de preus reduïts perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. L'aplicació d'aquests preus requerirà de l'informe previ dels Serveis Socials del municipi.