Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pavelló esportiu cobert de l’Hospitalet de l’Infant disposarà d’un nou sistema de climatització i ventilació

Aquest estiu s’hi estan duent a terme les obres d’instal·lació dels aparells
El pavelló esportiu cobert de l’Hospitalet de l’Infant disposarà d’un nou sistema de climatització i ventilació
Imatge de la descàrrega dels aparells de climatització al pavelló cobert de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest mes de juliol han començat les obres d’instal·lació d’un nou sistema de climatització i ventilació al pavelló esportiu cobert de l’Hospitalet de l’Infant. Aquests treballs consisteixen en la col·locació de dues màquines exteriors de ventilació, extracció i recuperació d’aire, amb sistemes de regulació i control; i tecnologia de rendiment frigorífic elevat, que permetran distribuir aire fred i calent a l'interior d’aquest equipament municipal.

El projecte executiu també inclou la instal·lació de noves canonades de distribució d'aire ubicades al cel ras de la coberta del pavelló; i d’un nou quadre elèctric a la façana exterior.

A més, s’hi col·locaran uns panells per ocultar els aparells ja existents de climatització de les oficines i s’habilitarà un nou accés a la coberta per a facilitar les tasques de manteniment de les instal·lacions.

Les obres no afectaran a les persones usuàries del pavelló perquè aquest equipament municipal està tancat des del passat 12 de març, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. La previsió és els treballs estiguin enllestits a la tardor, perquè tenen un termini d’execució de tres mesos.

L’Ajuntament va adjudicar aquestes obres a l’empresa Comet Martínez Boix SL. , per un import de 250.000 euros, aproximadament.

Galeria d'Imatges