La V Jornada tècnica de la MIDIT, centrada en “el sector privat com a motor de canvi”

Fotografia de la V Jornada tècnica de la MIDIT

Una quarantena de persones, sobretot agents del sector públic i de les empreses dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, van participar el passat  2 de desembre en la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “El sector privat com a motor de canvi”.

Aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou,  tenia com a objectiu donar a conèixer experiències d’èxit d’arreu de Catalunya relacionades amb els sectors afectats pel Pla Estratègic de la MIDIT, per generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori i afavorir l’impuls d’iniciatives econòmiques. En el marc d’aquesta trobada, també es va presentar oficialment la Comunitat d’Aprenentatge Empresarial de la MIDIT (CAE), integrada actualment per sis empreses del territori.

La jornada es va dur a terme amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) i del Ministerio de Empleo, en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2016.