La matrícula als cursos d’adults s’obrirà al setembre

Portada del fullet informatiu dels cursos d'adults

Les persones interessades a matricular-se als cursos d’adults organitzats per la Regidoria d’Ensenyament podran fer-ho del 2 al 30 de setembre. Aleshores hauran de presentar la seva sol·licitud a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, els cursos que s’ofereixen i que s’impartiran al Viver d’Empreses són: de preparació per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària (GES); i per a la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i Grau Mitjà (CFGS i CFGM). Aquests ensenyaments permetran als alumnes presentar-se a les proves oficials.

Les classes començaran el 22 de setembre i s’impartiran al Viver d’Empreses, situat al Polígon Industrial Les Tàpies, de dilluns a dijous de les 17 a les 21.45 hores.

Més informació al fullet i a la presentació del curs, prevista per al dijous 18 de setembre, a les 19h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant.

 

Nou cicle formatiu

El curs vinent s’oferirà també, com a novetat, el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial. Aquest curs s’impartirà a les aules de l’antiga Escola Àster de l’Hospitalet i anirà a càrrec de l'INS Comte de Rius, amb el suport de l'Ajuntament. En aquest cas, el període de preinscripció va finalitzar el 20 de juny.