La matrícula per als cursos de català a l’Hospitalet de l’Infant s’obre el 16 de setembre

Logo del Centre de Normalització Lingüística

El dia 16 de setembre s’obre el període d’inscripció per als cursos de català  de l’Hospitalet de l’Infant. Enguany s’atendrà el públic els dimarts, dijous i divendres de 16 a 20 h des de la Regidoria d’Ensenyament, al c. de l’Alamanda, 2 (abans, Oficina de Turisme). En concret, les dates per poder fer la prova de col·locació, si cal, i les matrícules seran els dies 16, 18, 19, 23, 25 i 26 de setembre.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l'Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus col·laboren un any més i llancen una oferta diferent de la de temporades anteriors, ja que no s’han establert uns nivells concrets dels cursos sinó que aquests es determinaran en funció del nivell de les persones que hi estiguin interessades.

La tècnica de normalització lingüística encarregada de les inscripcions i d’impartir els cursos  també informarà la població sobre  el Voluntariat per la Llengua i la possibilitat de formar part d’una parella lingüística.

Les classes, que tindran lloc a l’antiga Escola Àster, a la Zona Esportiva de l'Hospitalet de l'Infant,  es faran  els dimarts i dijous a les 15.15, les 17.15 o les 19.15 hores. Els cursos començaran a l’octubre i  finalitzaran a mitjan gener.

També s’oferiran cursos en línia amb tutoria per mitjà del Parla.cat per a les persones que prefereixin estudiar a distància o tinguin dificultats amb els desplaçaments o els horaris.

La informació sobre nivells, horaris i preus dels cursos d’altres localitats properes  com Cambrils i Reus  es pot consultar a www.cpnl.cat/reus