Obert el segon període de matriculació als cursos d’adults (fins al 29 de setembre)

El segon període de matriculació als cursos d’adults, organitzats per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s'ha obert aquest dilluns 4 de setembre i finalitzarà el 29 de setembre. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l'Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant.

 

Per al curs 2017-18, s’oferiran cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES) i per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius i de Grau Mitjà (CFGM i CFGS) que convoca el Departament de la Generalitat de Catalunya. També es brindarà un curs preparatori per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys.

 

Les classes començaran el 12 de setembre i s’impartiran a les instal·lacions del Viver d’Empreses d’IDETSA, de dilluns a dijous de les 16 a les 20.45 hores.

 

Cicle Formatiu de Grau Superior d'Automatització i Robòtica IndustrialA més, el curs 2017-2018 es continuarà oferint el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial (el sistema de formació és online presencial) des de l'aulari de l'antiga Escola Àster, a càrrec de l'Institut Comte de Rius i amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

Aquest curs està dirigit a persones amb o sense les condicions d'accés al CFGS, i vinculació laboral directa o indirecta amb Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV), és a dir, treballadors/es d’ANAV i d’empreses contratistes. Té una durada de 2000 hores, repartides en tres cursos acadèmics. Les classes s’imparteixen tres dies a la setmana , de les 16.30h a les 21.30h. El cicle està adaptat a les recàrregues de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, per la qual cosa s’aturen les classes durant el període de recàrrega.

 

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb Eduard Guerrero (eguerre2@xtec.cat).