Fisioteràpia aquàtica per a dones operades de càncer de mama, a la Piscina Municipal Coberta

Des d'aquest 18 de setembre de 2018, la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant acull novament sessions de fisioteràpia aquàtica destinades a dones operades de càncer de mama. Aquest és el sisè any que es realitzarà aquesta activitat al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta ocasió es durà terme, els dimarts i dijous d’11:15 a 12 hores. 

L’objectiu és la rehabilitació i la prevenció de l’edema limfàtic o limfoedema en dones intervingudes de càncer de mama. Això és el que poden patir les dones després d’una mastectomia, si noten que amb el temps, el braç de la mateixa banda presenta una sèrie de canvis com pèrdua de mobilitat, enduriment, inflamació i fins i tot dolor.

Aquesta és una de les activitats aquàtiques incloses dins del programa “Molt per viure” de l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya Contra el Càncer de Tarragona (AECC) i que compta amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Les interessades a rebre aquest servei gratuït de fisioteràpia i rehabilitació especialitzada han de posar-se en contacte amb l’AECC (Av. Ramon i Cajal, 29, 1r A, 43001 Tarragona; telèfons 977 222 221 i 977 222 293) o amb l’Àrea d’Esports (Pl. Àster s/n, 43890, l’Hospitalet de l’Infant; telèfon 977 820 523).

L’entrada a la piscina coberta de l’Hospitalet serà gratuïta per a les empadronades al municipi; i tindrà un preu d’1,5 euros per a les persones de fora de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.