Heredero i Romero aconsegueixen la victòria a la prova de la Copa Catalana de Ciclocròs disputada a l'Hospitalet de l'Infant

Fins a 170 ciclistes es van donar cita el diumenge 15 de desembre al Ciclocròs de l'Hospitalet de l'Infant, antepenúltima prova de la Copa Catalana de l'especialitat, que tenia com a particularitat que una part del circuit es desenvolupava sobre la sorra de la platja de  l’Arenal de la localitat.
 
La prova, organitzada per Promoevents CCE gràcies al suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, va tenir a Marc Romero (BG Team 100% Natural) com a gran dominador. El líder de la Copa Catalana S23 de seguida es va destacar dels seus companys i va fer la cursa pràcticament en solitar, fins aconseguir la victòria amb un marge de més d’un minut sobre el líder elit Albert Poblet (Instal·lacions Portet Ixcor) que fou 2n, i Pol Sopeña (Barcelona CE) que va finalitzar 3r.
 
Entre les fèmines, Sandra Heredero (Cicles Vic) es va endur la victòria de manera solvent, per davant de la líder de la Copa Veerle Cleiren (Solcam Maxled Montbike). Amb els resultats del cap de setmana, i a manca de les dues darreres proves del campionat, Albert Poblet és el virtual vencedor de la Copa Catalana de CX 2019 elit, ja que compta amb una avantatge de 242 punts respecte el 2n classificat, Xavi Ariza (La Torreta Bike). En el còmput global elit-S23 és Marc Romero qui avantatja Poblet en 38 punts. Entre les fèmines, Veerle Cleiren és també la virtual vencedora 2019, ja que té igualment més de 200 punts d'avantatge respecte la vencedora a l’Hospitalet Sandra Heredero.
 
Els vencedors/es per categories a l’Hospitalet de l'Infant van ser:
 
    • Cadet: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Adrià Franquesa (Jufré Vic ETB)
    • Junior: Marc Masana (La Torreta Bike)
    • S23: Marc Romero (BG Team 100% Natural)
    • Elit: Sandra Heredero (Cicles Vic) i Albert Poblet (Instl·lacions Portet Ixcor)
    • M30: Josep Chavarria (Corvi Team)
    • M40: Carmen Median (Medina CC) i Jordi Goyadol (Calma St Julià CC)
    • M50: Pere Joan Roig (Vila Bike's Club)
    • M60: Rene Ives (Montornés CC)
 
Com era previst, la prova va comptar amb participació de corredors destacats en Campionats d’Europa, Copa del Món, Espanya i Catalunya, que van incentivar la presència de públic. Després d’aquesta prova, resten dues per finalitzar la Copa Catalana de Ciclisme: la del proper diumenge, 22 de desembre, a El Morell;  i una prova nocturna a Les Franqueses del Vallès, el 28 de desembre.
 
Més detalls, en el web de la Federació Catalana de Ciclisme.