L’Ajuntament reconeix els èxits de més d’un centenar d’esportistes locals en la temporada 2016/2017

Foto de grup dels esportistes locals reconeguts

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reconegut públicament els èxits de més d’un centenar d’esportistes locals en la temporada 2016/2017. Ho ha fet en un acte celebrat el dilluns 3 de juliol al vespre al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. En record d’aquest homenatge, l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora d’Esports, Cristina Borràs, van lliurar-los un trofeu commemoratiu.

Aquests esportistes formen part d’una dotzena d’entitats del municipi (el Club Centre Excursionista Serres del Mestral, el Club d’Escacs l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Futbol Sala de Vandellòs, el Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Karate, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, el Club de Patinatge, el Grup de Bitlles del Foment Cultural, la Societat de Caçadors Sant Isidre, el Club Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu l’Hospitalet de l’Infant)  i dels equips d’handbol, natació, tennis i pàdel de l’Àrea d’Esports. Al document adjunt, hi podeu consultar el llistat dels esportistes reconeguts i els seus triomfs.

L’acte de reconeixement el van presentar els conductors del programa d’actualitat esportiva local de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant (El Segon Pal): Silvia Roman, David Martínez i Raúl Leal.