L’Hospitalet de l’Infant serà la seu del Campionat d’Espanya de 10 Balls els dies 13 i 14 de maig

Serà la cinquena vegada que el pavelló esportiu municipal acull competicions de ball

 

El pavelló esportiu de l’Hospitalet serà l’escenari del Campionat d’Espanya de 10 Balls 2017, que fusiona les modalitats Standard (vals anglès, tango, vals vienès, slow-fox i quickstep) i Llatí (samba, txa-txa-txa, rumba, pasdoble i jive) el cap de setmana del 13 i 14 de maig. Aquests dies s’hi disputarà, en concret, el Campionat d’Espanya de categoria B de les modalitats Standard i Llatí i el Trofeu Nacional Standard i Llatí fins a la categoria C, tal com s’anuncia ja a la pàgina web de la Federació Espanyola de Ball Esportiu (http://www.febd.es/campeonato-de-espana-de-10-bailes-2017/).

 

En aquestes competicions és previst que hi participin unes 300 parelles, segons calcula l’empresa que organitzarà l’esdeveniment, Publiolimpia SLU, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

Durant l’esdeveniment se’n gravaran quatre programes com a mínim, que s’emetran per TV3 i Esport 3 i també a través de la Xarxa de Comunicació Local (La Xarxa).

 

“Aquesta serà la cinquena vegada que l’Hospitalet de l’Infant acollirà unes competicions de ball nacionals”, ha recordat la regidora d’Esports, Cristina Borràs. L’èxit dels campionats anteriors i la repercussió econòmica i de promoció turística que han tingut per al municipi, precisament, és el que ha motivat que l’Ajuntament hagi apostat per aquest tipus d’esdeveniment, segons ha argumentat la regidora: “Aquest campionat servirà per donar a conèixer el municipi arreu d’Espanya, a través dels participants, dels seus acompanyants, del públic i de la televisió; i alhora per promoure l’activitat econòmica a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, perquè els comerços i establiments d’allotjament i de restauració se’n podran beneficiar”.