La Portella i la Vandekames present en el nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona

Cartell Circuit Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2019

La Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant i la Vandekames de Vandellòs estan incloses en el nou Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona que es va presentar el passat dissabte 12 de gener, a les 18.30 hores, a la Sala d'Actes del Museu d'Art Modern de Tarragona.

 

La presentació va anar a càrrec de diferents representants del comitè del Circuit.  Conrad Solé va presentar les novetats de la Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant que tindrà lloc el 23 i 24 de març. Aquesta prova inclourà més de 6 km nous en la cursa del Circuit Clàssic i 1 km nou en la cursa del Circuit Express.

 

Un Tomb pel Montsant tindrà lloc el 28 d’abril i repetirà circuits després de la bona acollida que va tenir la prova l’any passat, tal com va explicar el seu representant, Arturo Neriz. La novetat més destacada és que en dissabte se celebrarà el KV Montsant que enguany canvia d'ubicació i es farà a La Morera de Montsant.

 

Sergi Serramià de la Cursa El Replà del Pla de Santa Maria, que se celebrarà el 9 de juny, explicava els circuits de les dues curses: Clàssic i Express.

 

Quan a la Vandekames de Vandellòs tindrà lloc el 3 d’agost, però encara no s’han acotat els recorreguts definitius. Tot i això, segons van explicar, ben aviat tindran més informació.

 

Sergi Abril ressaltava de la Trail Alforja, que es disputarà el 17 d’agost, que passarà a ser en dissabte a la tarda i que el recorregut de la cursa del Circuit Express serà més ràpid i corredor.

 

També es va presentar una nova incorporació al Circuit: la Cursa de la Vila de Falset prevista per a l’11  de setembre.

 

Finalment, Ricard Baques exposava que els recorreguts de la Cursa de Tivissa que se celebrarà el 13 d’octubre, seran com els de cada any . 

 

En el marc de la presentació es van explicar també les novetats de reglament que incorpora el Circuit per aquest 2019, així com els premis i una novetat especial: el Marrec Trail, un circuit per als més petits (de 10 a 15 anys) amb curses adaptades a les seves característiques i sense caràcter competitiu però, amb premis per als participants.

 

L'acte es va cloure amb un vídeo de totes les proves i amb el sorteig, entre tots els assistents d'una inscripció per a cadascuna de les curses incloses en el Circuit.

 

Per altra banda, el dia 2 de febrer a Reus tindrà lloc l'entrega de premis del Circuit Camp de Tarragona 2018.

 

El Circuit és present a les xarxes socials: tant al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) com al twiter (@circuitcamptgn) i també compta amb una adreça de correu electrònic (info@circuitcamptgn.cat) i pàgina web (http://www.circuitcamptgn.cat) per a  qualsevol dubte i/o consulta.