Obert el període d'inscripció a les activitats que ha organitzat l'Àrea d'Esports per aquest estiu!

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves, "amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat la regidora d'Esports, Cristina Borràs.

 

Entre les propostes previstes del 26 de juny al 8 de setembre, a uns preus molt assequibles, hi els “casals d’estiu”, en horari de matí (de les 9 a les 13.30h), per als infants de P3, P4 i P5, que consisteixen en activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers; i per als nens més grans i joves (de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet), que inclouen diversos tipus d’activitats, com ara caiacs, pales, senderisme, snorkel, BTT, escalada, vela, jocs aquàtics, bàsquet, voleibol, futbol, pàdel, tennis, natació, atletisme, hoquei herba, beisbol, korfball, tennis taula, etc.

 

Per la tarda (de les 15.30 a les 17.30h), s’ofereix a tots els nens i joves l’opció “Multiesports”, consistent en activitats psicomotrius, tallers i dinàmiques de grup. I, com en anys anteriosr, aquest 2017 també hi ha programada una “Setmana Multiesportiva d’anglès” (del 4 al 8 de setembre), en què els participants podran practicar esports col·lectius individuals i a la natura amb monitors anglesos.

 

Per tal d’ajudar les famílies en aquest període lectiu, a més, es brinda el servei de menjador al Casal d’Hifrensa (de les 13.30 a les 15.30h) i el d’acollida (de les 8 a les 9h); i abonaments familiars per al lloguer de caiac i BTT a la Base Nàutica, situada a la platja de l’Arenal. En aquesta platja, com cada any, hi haurà a partir del 3 de juliol servei de ludoteca, per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

 

D'altra banda, aquest estiu es posaran a l’abast, igualment, cursos de natació per a totes les edats (també per a adults) i cursos de pàdel i tennis (del 31 de juliol al 4 d’agost, a Vandellòs; i a l’Hospitalet de l’Infant, del 3 al 28 de juliol; i del 7 a l’11 d’agost, una setmana més que l’any passat).

 

Pel que fa a l’horari de les piscines descobertes de Vandellòs, Masriudoms o Masboquera, estaran obertes del 22 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a divendres de 12 a 15h i de 17 a 20h; i els caps de setmana, d’11 a 14h i de 1.30 a les 20h. La piscina coberta i el gimnàs de l’Hospitalet i de Vandellòs i també les pistes de raqueta continuaran oberts al públic durant l'estiu. A més, del 6 de juliol al 10 d’agost hi haurà, tots els dijous, activitats dirigides davant de les guinguetes de les platges de l’Arenal o de la Punta del Riu, de les 19.15 a les 20h.

 

I a tota aquesta oferta, cal afegir-hi les activitats i competicions puntals previstes al llarg de l’època estival per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i per les entitats locals esportives. Més informació al web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) i al Poliesportiu de Vandellòs i a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant (telèfon 977 820 523), on és oberta la inscripció fins a les 24h abans de l’inici de cada proposta.