Oberta la inscripció a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern

Logo de l'Àrea d'Esports

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha obert ja les inscripcions per a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern 2017/2018. Les persones interessades a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, vigent del 2 d’octubre de 2017 al 2 de juny de 2018, ho poden fer a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l'Infant i al Poliesportiu de Vandellòs (tel. 977 820 523).

 

L’oferta d’activitats continua sent molt variada i està dirigida a totes les edats, des de nadons fins a persones d’edat avançada. Inclou cursos de natació i de tennis i pàdel, activitats poliesportives (handbol i bàsquet); i activitats específiques per a infants (la proposta anomenada ‘Multiesports’, que pretén iniciar els participants en esports individuals i col·lectius i els paquets de natació + psicomotricitat i jocs) i per a adults (gimnàstica de manteniment i Pilates). A aquesta oferta cal afegir-hi les activitats dirigides que brinda l’Àrea d’Esports durant tot l’any (aeròbic, aiguagim, step, cicling, zumba, tonificació, etc.) 

A banda d’això, l’Àrea d’Esports tornarà a dur a terme aquest curs el pla municipal ‘Esport a l’escola’, que té com a objectius: incrementar la participació de l’alumnat en l’esport escolar, reduir els hàbits sedentaris i de l’obesitat, i promoure l’activitat física per afavorir la salut, el benestar i la integració social. En el marc d’aquest pla, els estudiants de l’Escola Mestral i de l’Escola Valdelors practicaran enguany atletisme, natació, caiac i vela.

 

Descomptes per als empadronats

El consistori ha mantingut els avantatges en les tarifes per als empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de dos anys. Així, s’aplica un descompte del 5% a partir del segon germà que realitzi una mateixa activitat; i d’un 10% a partir de la segona activitat i a les persones majors de 65 anys.

 

A més, els inscrits a qualsevol de les activitats organitzades per l’Àrea d’Esports poden fraccionar-ne en dos el pagament: pagar el 70% a l’octubre; i el 30% al febrer, sense cap recàrrec.

 

Més informació al fullet