Prop de 850 participants a la cursa de muntanya Vandekames, disputada el 5 d'agost a Vandellòs

Fotografia de Jordi Santacana

El dissabte 5 d’agost Vandekames reprenia les curses del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona després de l’aturada del mes de juliol, on no s’ha disputat cap prova. Vora 850 corredors, entre les diferents modalitats, van prendre part en els circuits que conformen aquesta dura i original cursa organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

A dos quarts de sis de la tarda es donava la sortida de la cursa negra (circuit classic) de 24,2 km amb 1.397m de desnivell positiu; a tres quarts, de la vermella (circuit express) de 15,650 km amb 916m de desnivell positiu; i a partir de les sis de la tarda, de les caminades: blava i groga, de 10,460 km i 612m de desnivell positiu; i 7,470 km i 296m de desnivell positiu, respectivament.

 

En categoria masculina es va imposar Luisma Mas (BTT Montbike) amb un temps de 2h38’57”; Senén Escoda (Borges Trail - AAEET), amb 2h42’26” fou segon; i en tercer lloc va entrar Pol Vilà (Club Esportiu l’Areny), amb un temps de 2h42’26”. En el rànquing del Circuit en categoria masculina continua liderant José Maria García López del Club Centre Exc. La Foradada.

 

En categoria femenina la vencedora va ser Elena Calvillo (Arrastaka M.K.T), amb un temps de 3h22’56”; seguida de Mayte Colmenarejo (C.E. Trail Tarraco), amb 3h32’28” i que continua sent la líder del Circuit; Íngrid Ruiz (C.E. Trail Tarraco), amb 3h36’25” va ser tercera.

 

Referent a la cursa del circuit express, Josep Benaiges de l’Associació Esportiva Trail Running Cabra Freixet amb 1h41’26” va ser el guanyador, seguit de Pau Martí del Club Centre Excursionista Serres del Mestral amb 1h44’11” i d’Aleix Soler del Borges Trail AAEET amb 1h46’09”. Les guanyadores en categoria femenina van ser Ester Casajuana 2h04’30” (C. E. Alliberaadrenalina), Judit Francín 2h12’20” (C.E. Trail Tarraco) i Maria del Carmen Bueno 2h19’22” (G.M. La Pena). Els líders del circuit express són David O’Callaghan en categoria masculina i Tati Orquiola en categoria femenina.

 

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco segueix líder de la prova seguits del C.E. Alliberadrenalina i el Club Esportiu l’Areny.

 

La propera cita tindrà lloc a Pratdip el 17 de setembre, prova organitzada pel C.E. Trail Tarraco amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pratdip, Pratdip Turisme i el Consorci Serra de Llaberia.

 

Podeu trobar més informació al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twitter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).