El Petit de Cal Eril, Enric Montefusco, Pavvla, Espaldamaceta y Slowflames, al TWINPALM 2019, que se celebrarà el 30 de març a l'Hospitalet de l'Infant

Cartell grups confirmats al Twinpalm 2019

El Petit de Cal Eril, Enric Montefusco, Pavvla, Espaldamaceta i Slowflames formen el cartell de l’octava edició del festival Twinpalm, que tindrà lloc el 30 de març al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Així s’ha anunciat recentment des de les xarxes socials de PALMFEST i ja es poden comprar les entrades amb una oferta especial per a les 50 primeres. L’aforament per aquest festival és molt limitat amb un màxim de 354 seients.

 

El festival estarà encapçalat per El Petit de Cal Eric, alter ego del músic de folk-rock de la Segarra, Joan Pons, que continua la gira del seu disc sense nom i, amb un triangle a la portada, llançat l’any passat. Les cançons d’aquest treball, les va composar tres dies abans d’entrar a gravar perquè els membres de la banda no les coneguessin i es posessin a treballar sobre elles en el mateix estudi.

 

Un altre dels plats forts serà Enric Montefusco, que a l’abril publicarà el seu segon àlbum en solitari: “Diagonal”. El que va ser líder de Standstill assegura que amb aquest nou treball ratifica el seu “compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i política”. Paula Jornet, actriu i cantant, sota el nom artístic de Pavvla, també estrena el seu segon disc: “Secretly hoping you catch me looking”, en el qual prenen protagonisme els sintetitzadors, els bucles i les caixes de ritmes.

 

Completen la programació els tarragonins Espaldamaceta que al març trauran el disc: “Millor que mai”; i la banda de rock barcelonina Slowflames, amb un repertori musical amb influències del flamenc, l’indie, el folk i, fins i tot, stoner.