Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona per a la seguretat de les platges i per la protecció de la salut pública.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha estat beneficiari d'una subvenció de la Diputació de Tarragona, inclosa al programa de Salut pública 2022.

La quantia total de la subvenció rebuda, que ascendeix a 29.898,4 euros, ha anat destinada a dues línies d'acció: la primera, a la seguretat de les platges, amb un import de 16.3448,00 euros; i la segona, per la protecció de la salut pública, amb un import atorgat de13.550,40 euros. L'objecte d'aquesta segona línia és la reducció d'espècies plaga en l'àmbit urbà, el control del mosquit tigre, la mosca negra i altres mosquits, la gestió d'animals domèstics abandonats i la neteja i desinfecció d'espais públics i equipaments municipals. 

Com a novetat aquest any s'ha atorgat finançament per a la senyalització i informació als espais naturals per tal d'evitar els abocaments incontrolats i el respecte a la flora i la fauna de l'espai.