Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L´Ajuntament

Organitzacions amb representació municipal

Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT)

L’any 1995 els ajuntaments de Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant van crear la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori). Els seus objectius fundacionals són: la realització i suport d’iniciatives que incideixin en el desenvolupament integral del territori en el sector industrial, turístic, agrari, forestal i social.

Mesa d'Alcaldes de l'Energia de Catalunya (MADE)

La Mesa d'Alcaldes i l'Energia de Catalunya (MADE) és una associació de nou municipis de les comarques de la Ribera d'Ebre, de la Terra Alta i del Baix Camp que es va constituir amb la finalitat de promocionar el desenvolupament socioeconòmic d'aquest territori.

Asociación de Municipios en Áreas de Centrales Nucleares (AMAC)

AMAC està composta per 60 municipis situats dins d'un cercle d'un radi de 10 km. amb centre a la Central Nuclear, conformant així set zones d'influència als reactors d'Almaraz, Ascó, Cofrentes, Garoña, Trillo, Vandellòs i Zorita, i una zona d'influència al magatzem de residus de baixa i mitjana intensitat del Cabril.

Coordinadora de Municipios Nucleares (COMUN)

La Coordinadora de Municipios Nucleares (COMUN) és una associació constituïda per vuit municipis, amb la finalitat de defensar els seus interesos comuns en relació amb les activitats de les Central Nuclears ubicades en el seu territori.