El port i les platges de l'Hospitalet de l'Infant renoven la Bandera Blava

Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu i el Port Esportiu reben el distintiu Bandera Blava 2017

 

Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu, a més del Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, han obtingut un cop més el distintiu de la bandera blava. Es tracta d'un guardó de qualitat reconegut internacionalment que atorga un jurat internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac).

 

L’obtenció del distintiu és un premi a l’excel·lència en la gestió de les platges ja que, a més de la qualitat de les aigües de bany, cal superar els criteris d’informació, educació i gestió ambiental i, a la vegada, de seguretat, serveis i instal·lacions. Com ha destacat la regidora de turisme, Elídia López, "es tracta d'un reconeixement al bon treball portat a terme durant tot l'any".

 

El jurat internacional Bandera Blava 2017 ha concedit a Catalunya un total de 119 banderes, de les quals 95 són per a les platges i 24 per als ports esportius. La província de Tarragona és la demarcació amb més banderes blaves a nivell català amb un total de 42.