Notícies

Cartell dels tallers sobre l'estalvi d'energia
Segons ens acaben de comunicar des de Gas Natural Fenosa, queden anul·lades les xerrades sobre estalvi energètic que hi havia previstes per demà dimarts, 20 de març, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ja que el formador no pot venir.   
Una imatge de l'estand propi de Turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors
Per segon any consecutiu, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira Petitàlia (La gran fira familiar), que enguany s’ha celebrat conjuntament amb la 5a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM) els dies 17 i 18 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida.  
Cartell activitats esportives setmana santa
Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 26 al 29 de març.
Cartell de les Jornades sobre la guerra civil espanyola
L’Hospitalet de l’Infant commemora, aquest 2018, el 80è aniversari de l’arribada del camp de presoners a la vila, els treballs a les fortificacions militars del Coll de Balaguer i els bombardeigs massius sobre la població costanera.
Per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la Regidoria de Cultura i Patrimoni ha organitzat per aquesta Setmana Santa set visites guiades: dues al Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer; i cinc a l’aire lliure: al Coll de Balaguer; al Poblat HIFRENSA, a les fortificacions de la guerra civil espanyola i, com a novetat, també al riu Llastres i a l’illot del Torn.  
Logo de Cultura
  Per Setmana Santa, la Regidoria de Cultura de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat els tradicionals tallers de mones per als més petits. A l’Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració del Grup de Dones Blanca d’Anjou, l’AMPA Llastres i el forn de pa Desumvila;  i a Vandellòs, amb la col·laboració de l’AMPA Vall de Llorers i la Fleca Sadó.  
Logo cursos de formació d'idetsa 2018
El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a l’abast per aquest 1r semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
Cartell de la campanya "Menja i guanya!" 2018
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa enguany la campanya promocional “Menja i guanya!”.
Logo de la nova cursa de muntanya UT Llastres
Un total de 650 persones s'han inscrit a les curses de muntanya previstes al municipi per als dies 23, 24 i 25 de març, una xifra rècord. D’aquestes 650 persones, 160 participaran en la prova d’ultraresistència que han organitzat el Club Centre Excursionista Serres del Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament. És el que es coneixia fins ara com a “Ultra Vandekames”, transformada enguany en una prova d’ultraresistència que consta de tres etapes i que duu el nom d’”UT Llastres”, en honor del riu que travessa el municipi.
Representants de l'Ajuntament i del Club esportiu Eutiches
Per als dies 23 i 24 de març, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu Eutiches organitzaran conjuntament l’EUTICHESBOOK 2018, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, Els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades.