Notícies

Portada del programa de la Festa Major de Vandellòs 2017
En honor de Sant Cosme i Sant Damià, se celebrarà la Festa Major Vandellòs del 21 al 24 de setembre. La festa començarà el dijous 21, a les 19 h, amb el toc de campanes i finalitzarà el diumenge, a les 21.30h, amb el castell de focs. Fins aleshores, s’hauran ofert més de quaranta actes per a tots els públics, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses locals.  
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tornat a posar en marxa, per segon any consecutiu, el procés de pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual la ciutadania podrà proposar i decidir a què es destinarà una part dels recursos municipals: 200.000 euros del pressupost d’inversions de l’any 2018.  
L'alcalde i la directora de l'institut parlant als alumnes
En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; i la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz, han rebut aquesta setmana als alumnes de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant que han guanyat el segon premi del III Campeonato Energía con conciencia de la Fundación Repsol.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en el contracte de serveis de neteja interior dels contenidors soterrats del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant poden presentar les seves ofertes fins al 29 de setembre, a les 14h, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).  
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en el contracte de les actuacions incloses al projecte executiu d’obres de canvi del bany d’hidromassatge de la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant poden presentar les seves ofertes fins al 17 d’octubre, a les 14h, a  les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).  
Cartell dels cursos de català del 1r quadrimestre
L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant juntament amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura comencen el dia 18 de setembre les inscripcions per als cursos de català. Concretament seran del 18 al 21 de setembre de 16.30 a 20 h i el 22 de setembre de 9.30 a 13.30 h.   Els tràmits es faran a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, i les classes a l’antiga Escola Àster.  
Logo de l'empresa municipal IDETSA
El dilluns 18 de setembre es va obrir el període de matrícula a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, posa a l’abast per aquest 4t trimestre de l’any al Viver d’empreses. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per “ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi”, segons ha explicat el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Miguel Ángel Garcés, han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
El segon període de matriculació als cursos d’adults, organitzats per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s'ha obert aquest dilluns 4 de setembre i finalitzarà el 29 de setembre. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l'Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant.  
Fins al mes d’octubre estarà oberta la matrícula per a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Concretament, el termini per apuntar-se als estudis de grau (de Geografia i Història, d’Enginyeria en Tecnologies Industrials i d’Administració i Direcció d’Empreses) finalitzarà el dia 20 d’octubre. Per matricular-se als cursos que ofereix el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (Francès A1 i B1, i Anglès dels nivells A1, A2 i B2) hi ha de temps fins al 31 d’octubre.
Acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'associació comercial
Amb la finalitat de vetllar per la seguretat de la ciutadania i del comerç local, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha creat l’Antena Comercial, una eina de comunicació amb els comerciants del municipi, mitjançant un sistema de missatgeria telefònica instantània (Whatsapp).