Notícies

Cartell de les XVIII Jornades de la tonyina de l'Hospitalet de l'Infant
Fins a l’11 de juny, a una desena de restaurants s’hi oferiran menús i tonyi-tapes  
D’acord amb el que disposa l’article 5 del Reglament 3/95 de 7 de juny, dels jutges de pau, se sotmet a convocatòria pública la vacant de jutge de pau titular i suplent del jutjat de pau d’aquest terme municipal per finalitzar el termini de quatre anys de l’actual jutge de pau.
Foto de grup de la cloenda dels cursos de català
El dia 23  de maig, a les 18.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere ha tingut lloc l’acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua que promouen l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).  
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en l'ús, explotació i aprofitament de les instal·lacions del Bar del Casal de Jubilats de Vandellòs poden presentar les seves ofertes fins al 24 de maig, a les 14h, a les oficines municipals d'atenció ciutadana, ubicades a l'Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant. Més informació, al Perfil del contractant.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades a aconseguir la concessió administrativa per dur a terme l'explotació, neteja i ús de les intal·lacions del bar del Casal de Masboquera poden presentar les seves ofertes fins a l'1 de juny,  a les 14 hores, a les oficines municipals d'atenció ciutadana. El plec de clàusules econòmico-administratives es pot consultar al Perfil del contractant.
Finalitzarà el 15 de juny, a les instal·lacions del Viver d’Empreses
La inauguració d’aquest esdeveniment esportiu, previst del 25 al 29 de juny, tindrà lloc al Camp de futbol de l’Arenal del poble  
Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu i el Port Esportiu reben el distintiu Bandera Blava 2017   Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu, a més del Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, han obtingut un cop més el distintiu de la bandera blava. Es tracta d'un guardó de qualitat reconegut internacionalment que atorga un jurat internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac).  
L'alcalde, Claudina Serra, Joan Gálvez i Teo Castillo, amb les bitlles antigues
Joan Gálvez Perelló i Claudina Serra Barberà han donat al Grup de Bitlles del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant el que es considera el joc de bitlles més antic de l’Hospitalet de l’Infant. Aquests veïns del poble són propietaris d’un conjunt de sis bitlles i tres bitllots de diferents mides, que creuen que són d’interès per a la col·lectivitat pel seu valor informatiu i cultural i volen afavorir-ne la preservació i divulgació.  
Logo del Cicle Gaudí
El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha incorporat al Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Agència Catalana de Joventut, de les quatre diputacions i de la Fundació SGAE. L’Ajuntament s’ha sumat a aquest projecte perquè la ciutadania pugui beneficiar-se de la programació de pel·lícules de producció catalana que el Cicle Gaudí porta a les poblacions adherides.