Notícies

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en la concessió de l’ús i explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi per l’any 2017 poden presentar les seves ofertes fins al 22 de març, a les 14 hores, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).  
Antic hospital gòtic de l'Hospitalet de l'Infant
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant convoca els veïns a una reunió el proper dimarts 28 de febrer, a les 12 h, a la sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.
Imatge extreta del cartell del Carnestoltes de l'Hospitalet de l'Infant 2017
Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant hi han organitzat més d'una desena d'actes, amb la col·laboració de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes "Llastres" i dels Diables de l'Hospitalet. Els actes estan adreç
La cursa més exigent d’aquest esdeveniment esportiu de muntanya organitzat aquest dissabte a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant  
Imatge d'una de les sessions formatives que es van organitzar l'any passat amb el mateix objectiu
La Mancomunitat d'Iniciatives per al Desenvolupament Integral del territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha organitzat un seminari de formació i assessoraments individualitzats, adreçat a les empreses turístiques de la zona, per a la promoció i comercialització de productes turístics de descoberta de les Terres de Mestral. “Terres de Mestral”, recordem, és la marca turística amb què es dóna a conèixer des de fa dos anys el territori que aglutinen els tres municipis.
Està organitzat per l’Antena del Coneixement de la URV i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet Amb una conferència sobre “Música i cinema”, a càrrec de Núria Medrano, diplomada en Educació Musical i llicenciada en Història i Ciències de la Música, es va inaugurar el passat dilluns 6 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències “Febrer musical”, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.
Cartell de la campanya "Menja i guanya" 2017
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa la campanya promocional “Menja i guanya!”.
L'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat uns tallers de musicoteràpia preventiva i estimulació musical, adreçats a les famílies que tenen nens de 0 a 2 anys.
La sala d’espera del Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Hospitalet de l’Infant s’ha decorat amb dibuixos per fer més agradable l’estada dels més petits al CAP. El mural l’ ha fet l’artista local Evelyn Roca, a petició de la Regidoria de Salut, que ha supervisat i finançat aquest projecte.  
Logo de les Terres de Mestral
La mancomunitat que vetlla pel desenvolupament econòmic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha presentat oficialment el vídeo promocional de “Terres de Mestral”. A l’acte que va tenir lloc divendres passat, 27 de gener, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, es va estrenar la peça audiovisual amb què es vol donar a conèixer les “Terres de Mestral”, que és el nom de la marca turística que aglutina els tres municipis des de fa dos anys.