Notícies

Portada del programa d'actes de Sant Joan i Sant Pere a l'Hospitalet de l'Infant
La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de diverses entitats, diversos actes per celebrar Sant Joan (del 23 al 25 de juny) i Sant Pere (del 28 de juny al 2 de juliol) a l'Hospitalet de l'Infant. Per a més detalls, consulteu el programa.
Una imatge de la sessió plenària del 21 de juny
El Ple de l’ Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la memòria per a la construcció i posada en funcionament d’un centre residencial per a persones grans a l’Hospitalet de l’Infant, amb els vots a favor del PSC, PDeCat, PP i FIC i l’abstenció d’ERC. En el mateix punt de l’ordre del dia del ple municipal que va tenir lloc ahir dimecres 21 de juny, es va acordar que, per dur a terme aquest projecte, el consistori demani una subvenció a l’Empresa Nacional de Residuos Radioactivos (Enresa).  
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves, "amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat la regidora d'Esports, Cristina Borràs.  
Davant la notícia de la detenció de l’empresari barceloní Antoni Mas per una presumpta estafa piramidal de més de 200 milions d’euros , l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant vol aclarir que l’única relació que ha mantingut el consistori amb aquesta persona ha consistit en els contractes signats amb les empreses d’Antoni Mas,  ATA Producciones y Eventos Barcelona 2003 i Publiolimpia SLU, per a l’organització de diversos campionats nacionals de balls esportius al municipi.
L'empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, col·labora amb els principals serveis locals d’ocupació públics de la comarca per posar en funcionament el Programa Integral d’ocupació Baix Camp 2017. L'objectiu és promoure l'ocupació de les persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 30 anys i de la comarca del Baix Camp.  
L'òrgan executiu del Pla d'Actuació Municipal en Emergència Nuclear, reunit a la Casa de la Vila
L’Ajuntament de Vandellòs I l’Hospitalet de l’Infant, la Subdelegació del govern a Tarragona i la Dirección General de Protección Civil i Emergencias van organitzar un simulacre d’activació del Pla d’Emergència Nuclear a Tarragona (PENTA) per accident a la central nuclear Vandellòs II ahir dilluns 12 de juny.
Les persones interessades a aconseguir la concessió administrativa per dur a terme l'explotació, neteja i ús de les instal·lacions del bar del Casal d'avis de l'Hospitalet de l'Infant poden presentar les seves ofertes fins al 5 de juliol,  a les 14 hores, a les oficines municipals d'atenció ciutadana.
Logo de la Diputació de Tarragona
L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona per al control de plagues urbanes i d'animals periurbans. L'import de la subvenció, que ascendeix a 3.425,88 euros, l'ha destinat a controlar tant els mosquits comuns com els mosquits tigre, així com a esterilitzar els gats de carrer. 
Festival Internacional de Guitarres de l'Hospitalet de l'Infant
Un total de 24 intèrprets participaran en el Festival Internacional de Guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2017, que tindrà lloc del 26 de juliol al 6 d’agost.