Notícies

Foto de grup dels policies locals homenatjats, amb l'alcalde, el regidor de Seguretat i el primer regidor de Seguretat que hi va haver al municipi
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha concedit a 9 policies locals les “Medalles a la permanència en servei actiu” , previstes en el reglament de distincions i recompenses d’aquest cos policial, per aquells funcionaris que porten 15 anys com a mínim desenvolupant aquesta tasca.  
Imatge de les obres a la piscina de Masriudoms
Aquest mes de gener han començat les obres d’arranjament de la piscina municipal de Masriudoms. Els treballs han de servir per solucionar les patologies constructives i la manca d’estanquitat, així com per adequar les instal·lacions i l’entorn del vas de la piscina.  
Una imatge de l'esmorzar popular de la Festa de l'oli
Prop de 200 persones van participar el diumenge 19 de gener, en la XVI Festa de l’Oli de Vandellòs, segons ha explicat la Cooperativa Agrícola de Vandellòs, que va organitzar aquesta jornada gastronòmica a les seves instal·lacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.  
Cartell del cicle de conferències "febrer dels ibers"
Amb una conferència titulada «De vegades penso que els ibers no van exisitir: és greu doctora», a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona (UB) David Garcia Rubert, s’inaugurarà el proper dilluns
Cartell Twinpalm 2020
El minifestival TWINPALM, la versió de petit format del ja desaparegut festival PALMFEST, celebrarà la seva novena edició el proper dissabte 9 de maig a les instal·lacions de Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant. La demostrada maduresa d'aquest certamen queda confirmada un cop més amb la solidesa del seu cartell, com sempre orientat a paladars inquiets i àvids de propostes que puguin explotar al màxim la qualitat del seu directe en un escenari autènticament privilegiat, com el de l'Auditori del CC Infant Pere de la localitat tarragonina.  
Foto de l'autobús municipal
Amb motiu de la posada en marxa de la nova estació de trens de l’Hospitalet de l’Infant,
Un total de 27 ens públics i privats, entre els quals hi ha l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han subscrit
Cartell cicle conferències sobre curiositats científiques
El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un nou cicle de conferències sobre curiositats científiques aquest 2020, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Diputació de Tarragona.
Cartell amb les seus i les dates del triatló Just Tri 2020
L’Hospitalet de l’Infant serà seu del circuit popular del triatló Just Tri 2020 que es disputa a les comarques de Tarragona. Així ho han confirmat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’organització de Just Tri by Freshwave.