Notícies

Imatge del moment de la signatura de la Regidora d'Esports Cristina Borràs i la delegada a l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga, Gemma Arias
  La VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tindrà lloc el diumenge 23 desembre, a partir de les 11 h. Com l’any passat, la inscripció costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.  
Una imatge de la sessió fotogràfica amb els alumnes de les escoles
El proper divendres 14 de desembre, a les 18 h, s’estrenarà un mapping de temàtica nadalenca a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest espectacle audiovisual que des de l’any 2015 es projecta sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer tindrà un nou guió i una nova música. La Regidoria de Cultura ha encarregat el nou muntatge a una altra empresa (SINOCA) que també està especialitzada en aquest tipus d’animacions en 3D.   
Baner dels Pressupostos Participatius 2019
Aquest mes de desembre, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega, per tercera vegada consecutiva, el procés de pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual la ciutadania podrà proposar a què es destinarà una part dels recursos municipals: 200.000 euros del pressupost de 2019.    
La Taula d’Empresaris s’ha reunit per segona vegada aquest any 2018, per continuar treballant conjuntament i aprofitar les sinergies que es donen en aquest espai de col·laboració mútua. La trobada va tenir lloc el passat 29 de novembre a les 19.30 hores al Viver d'Empreses.  
Perquè no us perdeu cap dels actes que tant l'Ajuntament com les entitats locals hem organitzat per aquestes dates i tingueu la informació a mà, hem editat un fullet en què podeu consultar les activitats que hi ha previstes al municipi durant el període comprès entre el 30 de novembre i el 6 de gener.   Bones festes per a tothom!
Per dinamitzar el comerç local i premiar la fidelitat dels clients, les regidories de Comerç i de Turisme han posat en marxa la campanya “Per Nadal, fer poble té premi”. Des de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import de 10 euros com a mínim, podran bescanviar els tiquets per vals per a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.
Els autors, al centre, amb l'alcalde i la regidora de Cultura
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Arola Editors han editat el llibre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que es va presentar divendres passat, 16 de novembre,  a les 19 h a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant; i a les 20.30 h a l’Auditori de Vandellòs. Els actes van anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; de la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Ortiz i dels autors de l’obra: Rafael López Monné i Joaquima Nolla.