Notícies

Cartell de les Jornades gastronòmiques d'interior
Amb la celebració de la 1a Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior, s’inauguraran el proper diumenge, 2 d’abril, aquestes noves jornades, organitzades per la Regidoria de Turisme. La Diada tindrà lloc a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, de les 11.30 a les 13.30 hores.  
Cartell de les activitats esportives de Setmana Santa 2017
Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i als joves del 10 al 13 d’abril. Enguany, en concret, els ofereix colònies, jornades de tecnificació de tennis, natació i d’esports col·lectius de pista, pel matí (de 9 a 13.30h); i esports alternatius, per la tarda (de 15.30 a 17.30h).  
Un fragment del cartell de les visites guiades previstes per Setmana Santa
Per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi, la Regidoria de Cultura ha organitzat per aquesta Setmana Santa sis visites guiades.
Logo de l'Altaveu Ciutadà
Ja fa tres anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.  
Una imatge de l'stand de Turisme a Petitàlia 2017
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira Petitàlia (La gran fira familiar) aquest cap de setmana passat, del 25 i 26 de març. Amb l’assistència a aquest saló, la Regidoria de Turisme ha volgut promocionar el municipi com a destinació familiar i captar aquest tipus de públic, les famílies, que busca tranquil·litat, bons serveis i activitats per gaudir amb els infants.  
El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) posa a l’abast per aquest 1r semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
Exemple d'aplicació de la nova imatge corporativa de l'Ajuntament
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit, per acord plenari del 9 de març, implantar una nova imatge corporativa per establir i reforçar l’ús institucional i protocol·lari de l’escut heràldic i desenvolupar una imatge actual i propera de l’ens i dels serveis que ofereix als veïns del municipi.   La nova imatge, elaborada per la dissenyadora gràfica Eva Alonso, presenta una nova aplicació modernitzada de l’escut, un color representatiu del municipi i una tipografia pròpia.  
Cartell de la campanya "Menja i guanya" 2017
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa la campanya promocional “Menja i guanya!”.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en la concessió de l’ús, explotació i aprofitament de les instal·lacions del bar de les pistes de pàdel, tennis i futbol de la zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant poden presentar les seves ofertes fins al 31 de març, a les 14 hores, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC). El termini per fer-ho va finalitzar el passat 17 de febrer, però com que no es va presentar cap oferta, el concurs va quedar desert i l’Ajuntament ha iniciat novament el tràmit per tornar a licitar aquesta concessió.  
Una imatge de la sessió d'activitats del mes de març
L’Escola La Muntanyeta-Associació Provincial de Paràlisi Cerebral utilitza aquest curs la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant. Això és possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat enguany la regidora d’Esports, Cristina Borràs, com a presidenta de l’empresa Llastres Serveis Municipals SL; i la directora de l’Escola, Núria Buira.