Notícies

Imatges dels assistents a la constitució de la Taula de Salut Comunitària
La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del municipi han constituït la Taula de Salut Comunitària.
Cartell de la conferència Esport i art
Les ex gimnastes d’elit Tania Lamarca ( campiona olímpica i bicampiona del món), Teresa Fuster i Montse Martín ( campiones del món i bicampiones d’Europa Stuttgart) i Ana Bautista (campiona d’Europa i ex seleccionadora nacional) visitaran el proper divendres, 22 de febrer, l’Hospitalet de l’Infant. Ho faran en el marc de la jornada «Esport i art: educant en valors.
Del 21 de febrer al 6 de març tindrà lloc la fase de votació del procés de Pressupostos Participatius 2019 de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Durant aquest període  totes les persones empadronades al municipi, de 16 anys o més, podran escollir les propostes validades que considerin més necessàries. Aquests veïns i veïnes podran votar un màxim de tres propostes per Internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament; o bé de manera presencial, als punts de votació físics que ha habilitat el consistori:   
Part del cartell de la presentació de la de la xarxa de calor amb biomassa a Vadellòs
L’auditori de Vandellòs acollirà, el proper 4 de març a les 19.00h, la presentació de la iniciativa 'Xarxa de Calor de Proximitat de la Diputació de Tarragona', que contempla la instal·lació de calderes i xarxes de calor en edificis municipals per produir energia tèrmica a partir de la biomassa (estelles de fusta, procedents de boscos). Al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s’instal·larà una caldera de biomassa a Vandellòs per escalfar l’edifici de l’Ajuntament de Vandellòs i l’edifici que inclou el Centre de dia, el Consultori mèdic i el Casal d’avis de Vandellòs.
Imatge de l'acte de signatura del conveni entre l'Alcalde, Alfons Garcia i el president de l’entitat ecologista, Andreu Escolà.
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) s’han compromès a endegar una línia de col·laboració que faciliti l’intercanvi d’informació i que generi accions de conservació concretes sobre el terreny, específicament dirigides a les poblacions de l’àliga
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Amb la voluntat de continuar alleugerint la situació de desocupació que pateix una part de la població del municipi, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obrirà en breu el Pla d’ocupació municipal (POM) de 2019. A aquest Pla, el consistori hi destinarà enguany prop de 530.000 euros.
Una imatge de la presentació dels resultats que va tenir lloc el 5 de febrer
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha presentat públicament els resultats de la consulta ciutadana sobre la salut al municipi que la Regidoria de Salut va encarregar al gabinet d’investigació sociològica i de mercats Ceres, per tenir-ne una diagnosi i poder determinar quines polítiques s’han de prioritzar.  
Foto de grup de la visita dels alumnes de 3r de primària de l'Escola Mestral, a l'Ajuntament
Els alumnes de 3r de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han visitat aquest dimecres 6 de febrer la Casa de la Vila, acompanyats pels seus tutors.  
Imatge de la celebració de Santa Àgueda a l'Hospitalet de l'Infant
Una quarantena de dones de l’Hospitalet de l’Infant ha celebrat aquest dimarts 5 de febrer la festa en honor de Santa Àgueda. Com és tradicional, la festa ha començat amb el nomenament de l’alcaldessa i de les regidores de l’any, a la Casa de la Vila. Aquest acte ha anat a càrrec de la 1a tinent d’alcalde, Cristina Borràs;  i de la presidenta del Grup de Dones Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, Pilar Bo, i ha comptat amb la participació de la regidora de Festes, Elidia López; i de la secretària de l’entitat, Marina da Pena.