Notícies

Logo d'AEFONA
L’Hospitalet de l’Infant serà la seu del XXVI Congreso Anual de la Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza (AEFONA) els propers dies 6, 7 i 8 de desembre. En el marc d’aquest esdeveniment, que se celebrarà a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere, s’oferiran diverses activitats obertes a tothom, no només als socis de l’entitat, com ara conferències, audiovisuals, ponències, debats, estands d’empreses del sector i una exposició.  
Els autors, al centre, amb l'alcalde i la regidora de Cultura
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Arola Editors han editat el llibre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que es va presentar divendres passat, 16 de novembre,  a les 19 h a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant; i a les 20.30 h a l’Auditori de Vandellòs. Els actes van anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; de la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Ortiz i dels autors de l’obra: Rafael López Monné i Joaquima Nolla.  
Cartell
L'Associació de joves de Vandellòs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha organitzat per al proper dissabte 24 de novembre la 8a edició de l'Aglà festival al pavelló poliesportiu del poble. A les 6 de la tarda, l'espectacle infantil 'Reggae per Xics' (de The Penguins) donarà el tret de sortida a la vuitena edició de l'Aglà fent gaudir tant als grans com als més petits amb la seva gresca.    
Acte de lliurament de la Bandera Ecoplayas 2018, al qual va assistir la regidora de Turisme, Elidia López
Totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant – la de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l’Almadrava–  han obtingut la Bandera Ecoplayas 2018, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.  
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està millorant la xarxa de sanejament del carrer César Gimeno de l’Hospitalet de l’Infant. L’obra, que va començar el passat 5 de novembre i és previst que finalitzi la primera quinzena d’aquest mes, consisteix en la construcció d'un col·lector d'aigües residuals de 122 metres. Aquesta canonada, d’un diàmetre 50 cm de polietilè, servirà per millorar el funcionament de la xarxa de sanejament d’aquesta via, ja que actualment existeixen filtracions al terreny, olors i enfonsaments d'alguns punts de la calçada.  
Els usuaris del pàrquing municipal de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat a la Plaça Berenguer d’Entença, disposen ara d’un nou servei gratuït de carrets de compra. Per gaudir-lo només han d’aparcar-hi els seus vehicles i demanar a la taquilla un carret deixant el tiquet d’entrada com a dipòsit. D’aquesta manera, poden comprar còmodament al poble, sense haver de carregar les compres i després retornar tranquil·lament el carret, un cop hagin dipositat les compres al cotxe i abonat el pàrquing.  
Una imatge de la sessió plenària del 31 d'octubre
El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat definitivament els dos documents de planejament urbanístic per poder desenvolupar l’àmbit en què s’emplaçarà la futura residència per a la gent gran de l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta d’un àmbit ocupat bàsicament per equipaments públics, com la Casa de la Vila, el Centre d’Assistència Primària (CAP), l’edifici del Casal d’avis i del centre de dia i el parc de Bombers.