Notícies

Imatge de la Roda de Premsa de la presentació de l'espectacle LOS40 Summer Live
L’Hospitalet de l’Infant serà un dels llocs on farà parada la gira LOS40 SUMMER LIVE que començarà el proper dimecres, 23 de juliol i portarà la música
Imatge de l'acte de signatura del conveni
Per tal de promoure i desenvolupar activitats de caràcter cultural a la comarca del Baix Camp, l’empresa que gestiona l’aigua a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Comaigua, col·laborarà amb la segona edició del Festival Internacional de guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2018.
Programa d'actes per celebrar la Setmana Mundial de la Lactància Materna
Amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, de l’1 al 7 d’agost, la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV del municipi, del grup Sagessa i de l’Institut Català de la Salut.  
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert una convocatòria per cobrir, pel sistema de concurs oposició lliure, dues places d’agent de la Policia Local.  
Un dels tensiòmetres que s'han comprat
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit diversos tipus de materials per facilitar la tasca dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del municipi i el servei que es dona a les persones usuàries.
Fotografia de Jordi Santacana
El període d’inscripció a la 8a edició de Vandekames, l’esdeveniment esportiu de muntanya pensat per gaudir en família que enguany se celebrarà a Vandellòs els dies 3 i 4 d’agost, és obert a la pàgina web:
Reunió de la Junta de portaveus del 5 de juliol de 2018
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a disposició del refugiats, inicialment, quatre places d’allotjament a l’Alberg Esportiu Àster, que gestiona l’empresa Llastres Serveis Municipals SLU a l’Hospitalet de l’Infant (aquest nombre de places es podria ampliar en funció de la necessitat).
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha sumat avui dijous, 28 de juny, a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.  Per aquest motiu, ha penjat la bandera de l’arc de Sant Martí a la façana de diversos equipaments municipals de l’Hospitalet de l’Infant: al Centre Cultural Infant Pere, a l’Oficina de Turisme i a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Els colors de l’arc de Sant Martí llueixen també a les escales d’aquest darrer edifici cultural, per fer visible el suport al col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.