Notícies

Diversos policies locals, amb l'alcalde i el regidor de Seguretat de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
28/01/2020     La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha sumat a la campanya “Escuts solidaris contra el càncer infantil”, que té com a objectiu col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre de recerca i tractament del càncer infantil més gran del sud d’Europa.  
Fotografia de grup després de la signatura del conveni, a Fitur
Estació Nàutica i els set ajuntaments col·laboradors, entre els quals hi ha el de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han renovat el seu vincle anual en forma de Conveni. Aquest acte protocol·lari de signatura de l’acord va fer-se a Madrid, coincidint amb Fitur 2020, la fira de referència turística a l’Estat espanyol.
El dissabte 22 de febrer, a partir de les 18 h, tindrà lloc la Rua de Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant. Per participar en el concurs de disfresses d'aquesta Rua, us hi heu d'inscriure a l'Oficina de Turisme (carrer Estació 1 de l'Hospitalet de l'Infant), durant el període comprès entre el 3 i el 18 de febrer. Consulteu les bases
Imatge dels treballs per recuperar les zones afectades pel temporal Glòria al municipi
El temporal Glòria ha provocat una bona quantitat desperfectes al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, sobretot als nuclis costaners: l’Hospitalet de l’Infant i l’Almadrava. Divendres passat, 24 de gener, l’alcalde, Alfons Garcia, va  reunir-se amb els responsables i tècnics municipals per avaluar els danys provocats pel temporal i organitzar les tasques a realitzar. Les prioritats són facilitar la mobilitat als veïns i veïnes, netejar la zona de l'Arenal i de la Punta del Riu i l'Almadrava, que ha estat el nucli més afectat; i recuperar-ne la vegetació.
Foto de grup dels policies locals homenatjats, amb l'alcalde, el regidor de Seguretat i el primer regidor de Seguretat que hi va haver al municipi
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha concedit a 9 policies locals les “Medalles a la permanència en servei actiu” , previstes en el reglament de distincions i recompenses d’aquest cos policial, per aquells funcionaris que porten 15 anys com a mínim desenvolupant aquesta tasca.  
Imatge de les obres a la piscina de Masriudoms
Aquest mes de gener han començat les obres d’arranjament de la piscina municipal de Masriudoms. Els treballs han de servir per solucionar les patologies constructives i la manca d’estanquitat, així com per adequar les instal·lacions i l’entorn del vas de la piscina.  
Una imatge de l'esmorzar popular de la Festa de l'oli
Prop de 200 persones van participar el diumenge 19 de gener, en la XVI Festa de l’Oli de Vandellòs, segons ha explicat la Cooperativa Agrícola de Vandellòs, que va organitzar aquesta jornada gastronòmica a les seves instal·lacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.