Notícies

Imatge de l'edició anterior de l'UT Llastres de Jordi Santacana
Més de 600 persones s’han inscrit a les curses programades en el marc de la 2a edició de l’ UT Llastres, l’esdeveniment esportiu de muntanya organitzat pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per als dies 22, 23 i 24 de març. D’aquestes, 175 s’han apuntat a la prova d’ultraresistència, que consta de tres etapes; i algunes competiran en la modalitat de parelles (hi haurà 32 parelles). Les tres etapes de la «ultra» són:  
Logo del Consorci per a la Normalització Lingüística
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre les inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre a tot Catalunya mitjançant els seus 22 centres, amb una oferta centrada prioritàriament en els nivells inicials i bàsics, que són els que s’adrecen a oferir a la població immigrada la capacitació per entendre i poder usar el català. Amb aquesta oferta, el Consorci referma l’aposta per la llengua com a eina de cohesió social.  
Cinc propostes -dues de culturals i tres d’urbanístiques- han estat les guanyadores de la tercera edició dels Pressupostos Participatius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En concret, l’Ajuntament ha seleccionat les quatre primeres propostes més votades per la ciutadania; i també la que ha quedat en sisè lloc, per complir amb el seu compromís de triar propostes que afectin més d’un nucli de població, tal com constava en les bases del procés:  
Els alumnes de l'acció formativa que s'està impartint al Viver d'Empreses
Una quinzena de joves han iniciat aquest mes de març l’acció formativa programada al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant, en el marc del projecte Singulars d’Ocupació Juvenil “Baix Camp. De la terra a la taula”, que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) du a terme conjuntament amb l’Ajuntament de Cambrils, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’IMFE Mas Carandell (aquest últim com a entitat coordinadora).  
Una imatge del ple del 28 de febrer de 2019
El Ple de l’Ajuntament ha aprovat el conveni de col•laboració entre el consistori i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l’execució de les obres d’ampliació de l’Escola Mestral, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PDeCAT, ERC, PP i FIC), a la darrera sessió ordinària, que va tenir lloc ahir dijous 28 de febrer a la tarda.   
Imatge de l'acte d'homenatge a empleats municipals del 28 de febrer
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un acte d’homenatge a cinc empleats municipals, amb motiu de la seva jubilació. A aquest acte oficial de reconeixement, que va tenir lloc ahir dijous 28 de febrer a sala de plens de l’Ajuntament de Vandellòs, hi van assistir els regidors i l’alcalde, Alfons Garcia, que els va agrair la tasca que han dut a terme i va lliurar personalment als que van poder ser-hi presents un rellotge com a regal institucional.  
Cartell dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, al municipi
Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, les regidories de Cultura, Esports i Joventut de Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Campus Extens de la URV del municipi, l’entitat local Les Violetes i els mitjans de comunicació locals (Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs) s’han coordinat per organitzar un programa d’actes que va començar el proper dilluns 4 de març i finalitzarà el divendres 22 de març.
Imatge de la recepció per part de representants municipals, a les ex gimnastes
Les ex gimnastes d’elit Tania Lamarca (campiona olímpica i bicampiona del món), Teresa Fuster i Montse Martín ( campiones del món i bicampiones d’Europa Stuttgart) i Ana Bautista (campiona d’Europa i ex seleccionadora nacional) van visitar el passat divendres, 22 de febrer, l’Hospitalet de l’Infant. Ho van fer en el marc de la jornada «Esport i art: educant en valors.