Notícies

Logo de la Diputació de Tarragona
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona, per tal de finançar actuacions de manteniment de les franges de protecció contra incendis del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de la zona de la Rojala i la Platja del Torn. L’import de la subvenció és de 11678.40€ i els treballs els ha realitzat l’empresa d'inserció sociolaboral i serveis ambientals Serra de Llaberia SL. 
Una de les persones contractades en la 2a convocatòria del Pla d'Ocupació
El consistori ha contractat més d’una quinzena de veïns del municipi en situació d’atur, d'acord amb criteris socioeconòmics, en la segona convocatòria del 
Fotografia de la concentració de l'Hospitalet de l'Infant
 L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha convocat la ciutadania a una concentració davant de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Ajuntament de Vandellòs avui dimarts 17 d’octubre, a les 12h.
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tornat a posar en marxa, per segon any consecutiu, el procés de pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual la ciutadania podrà proposar i decidir a què es destinarà una part dels recursos municipals: 200.000 euros del pressupost d’inversions de l’any 2018.  
Logo de joventut
Amb l’arribada de la tardor, els Casals de Joves estrenen programació.
Fotografia de la reunió entre l'Ajuntament i alguns dels propietaris d'aquest sector
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha iniciat els tràmits administratius per desenvolupar urbanísticament el sector del Pla de millora urbana residencial número 4 “L’Aigua al Coll” de l’Hospitalet de l’Infant. Tal com ha informat l’alcalde, Alfons Garcia, a la darrera reunió a la qual van ser convocats els propietaris d’aquest sector, el passat 28 de setembre, el consistori ha tret a licitació la redacció i gestió dels documents tècnics i jurídics que permetran saber el cost real del desenvolupament i execució d’aquest sector, que es va començar a edificar fa dècades.
Fins al mes d’octubre estarà oberta la matrícula per a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Concretament, el termini per apuntar-se als estudis de grau (de Geografia i Història, d’Enginyeria en Tecnologies Industrials i d’Administració i Direcció d’Empreses) finalitzarà el dia 20 d’octubre. Per matricular-se als cursos que ofereix el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (Francès A1 i B1, i Anglès dels nivells A1, A2 i B1) hi ha de temps fins al 31 d’octubre.
Logo de l'empresa municipal IDETSA
El dilluns 18 de setembre es va obrir el període de matrícula a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, posa a l’abast per aquest 4t trimestre de l’any al Viver d’empreses. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per “ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi”, segons ha explicat el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Miguel Ángel Garcés, han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
Acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'associació comercial
Amb la finalitat de vetllar per la seguretat de la ciutadania i del comerç local, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha creat l’Antena Comercial, una eina de comunicació amb els comerciants del municipi, mitjançant un sistema de missatgeria telefònica instantània (Whatsapp).  
L'alcalde i la directora de l'institut parlant als alumnes
En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; i la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz, han rebut aquesta setmana als alumnes de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant que han guanyat el segon premi del III Campeonato Energía con conciencia de la Fundación Repsol.