Notícies

Imatge de recurs d'un DNI
Una unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant el dimecres 19 de juny i el divendres 21 de juny, a partir de les 10 h, per tramitar l'obtenció i renovació de DNI. Les persones interessades a utilitzar aquest servei heu de demanar cita prèvia a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), de manera presencial o per telèfon (977 82 33 13 o 977 82 40 37).   Les places són limitades (s’atendran les primeres 40 peticions de reserva de cita).
El dilluns 20 de maig s’obrirà el primer període de matriculació
El primer període de matriculació als cursos d’adults de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’obrirà el proper dilluns 20 de maig i finalitzarà el 13 de juny. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud al Viver d’empreses d’IDETSA, situat al Polígon Les Tàpies I, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.  
El període de preinscripció a l’Escola de Música, del 3 al 14 de juny
El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, per al curs 2019/20, començarà el proper dilluns 3 de juny i finalitzarà el divendres 14 de juny.
Per al proper dimecres, 22 de maig, a les 18 h, hi ha prevista una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, a la sala de plens de l’Ajuntament de Vandellòs, com sempre, oberta al públic.
Fotografia de la presa de possessió del càrrec de sergent de la Policia Local
Aquest dimarts 14 de maig, el fins ara caporal de la Policia Local, Sergi Navarro, ha pres possessió del càrrec de sergent. Navarro, que fa 21 anys que treballa per aquest cos policial, ha rebut la credencial del nou càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.  
La Tonyinada 2019, que s’ha celebrat aquest diumenge passat, 19 de maig, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, ha finalitzat amb un balanç de 2.100 tapes servides. Aquest és el nombre total de “tonyi-tapes”, és a dir, de tapes elaborades amb la tonyina com a ingredient principal, que han consumit els assistents a aquesta diada gastronòmica, amb què s’han inaugurat oficialment les XX Jornades de la tonyina, organitzades per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.  
Cartell de l'Open Tarragona Megabici 2019
L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019 el proper diumenge 26 de maig. En aquesta prova és previst que hi participin més d’un centenar de persones, segons preveuen els organitzadors (Megabici, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).  
Imatge de l'entrega des contenidors al Càmping Templo del Sol
Per incrementar la recollida de matèria orgànica a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i facilitar-ne als grans productors el reciclatge, l’Ajuntament ha distribuït vint contenidors de 1.100 litres de color marró, degudament retolats, entre els càmpings i els supermercats del municipi.  
L’Ajuntament posa a la venda una trituradora de restes vegetals
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ven una trituradora de restes vegetals, model LOMA K80 HPMF-80,per un preu de 3.025 euros (IVA inclòs).
El port i les platges de l'Hospitalet de l'Infant, guardonats amb la Bandera Blava 2019
Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu, a més del Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, han obtingut la B