Les Jornades de Salut 2018, aquest mes d'abril a l'Hospitalet de l'Infant

Cartell de les Jornades de Salut 2018
Aquest dilluns 9 d'abril, s'inauguren les Jornades de Salut 2018, que han organitzat el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura.
 
Aquestes jornades consten de tres conferències, previstes per als propers dilluns del mes d'abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet.
 
La primera, la del dilluns 9 d'abril, es titula "Del model de seguretat social al sistema nacional de salut" i anirà a càrrec de la directora del CAP, Mireia Garcia-Villarubia.
 
La segona, la del dilluns 16 d'abril, tractarà sobre l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) i la impartirà Esther Morales, adjunta d'infermeria del CAP.
 
I de la tercera i darrera xerrada, la del dilluns 30 d'abril, se n'ocuparà Alba Sabaté, infermera del CAP, que parlarà de "L'evolució de la infermeria al llarg dels anys".